Menu
Hírek

Ne hagyja a feltöltést az utolsó percre!

Csipkerózsika álmából ébred a vendéglátás és pillanatok alatt fog teljes fordulatra állni. Ha a nyitás hete jó idővel is párosul, az eredmény borítékolható lesz mindenki számára. Nagyon fontos, hogy ne csak a személyzettel, a marketinggel és az étlappal készüljenek fel a nyitásra, hanem idejébe érdemes feltölteni a szükséges készleteket is. Gondoljon csak bele mindenki, hogy a feldolgozó ipar jó ideje beállt egy termelési ütemre. Annyi állat van az ólakban, annyit dolgoznak fel, amennyit biztosan el tudnak adni. Már mindenki kivérzett, a feldolgozók is megszenvedték a leállást, sokan ki is estek végleg bezártak, senki nem kockáztat. Amint megnövekszik az igény drasztikusan, biztosan ellátási zavarok lesznek a friss áru fronton és az árak is egyből fel fognak szökni. Már pontosan tudjuk, hogy hajszálnyira vagyunk a nyitástól, 

MOST ÉRDEMES VÁSÁROLNI! 

A Matusz-vad szempontjából is érdemes megvizsgálni a dolgokat. Cégünk 270 dolgozó helyett ma már alig 200 munkatársat foglalkoztat. Gőz erővel toborzunk és próbáljuk betanítani az új munkatársainkat de ez sem megy egy pillanatról a másikra. Az is elképzelhető, hogy a napi kapacitás maximumain elérésekor kénytelenek leszünk leállítani a rendelés felvételt az adott napra, mert nem szeretnénk, ha a felvett rendelések késlekedve és nem a tőlünk megszokott szolgáltatási színvonalon érkeznének meg Önökhöz. Mindezek figyelembe vételével melegen javaslom, hogy ne a csúcs időbe akarjanak mindent megrendelni egyszerre!

RENDELJENEK ELŐRE A BIZTONSÁGOS ELLÁTÁS ÉRDEKÉBEN!

Az árukészletünkkel jól állunk, tele vannak a raktáraink, több mint 2 milliárd értékű árukészlettel várjuk a nyitást. Minden jó minőségű és megfelelő szavatossági idejű terméket felvásároltunk, amivel hozzá tudunk járulni az Önök üzleti sikeréhez is. Fagyasztott áruban nem lesz hiány, a frissről ugyan ezt nem merném kijelenteni.

Feszülten figyeljük a híreket, a pénteki Orbán beszédeket és közben be eső kormányzati kommunikációkat. Személyes meggyőződésem, hogy már nem vagyunk messze a nyitástól és az emberek fél év után már nagyon ki vannak éhezve egy kis igazi vendéglátásra.

Remélem minden régi kedves partnerünkkel fogunk tudni újra találkozni. A 27 év működésünk alatt, rengeteg baráti kapcsolattal ajándékoztak meg bennünket a partnereink de sajnos már látjuk, hogy jó páran közülük feladták. Nem bírták az anyagi terheket vagy más okból lehetetlenültek el. Együtt izgulunk minden olyan vendéglátósért aki a hivatásának tekinti ezt a szakmát és minden üzleti vállalkozásért, amit évtizedek óta verejtékes munkával építettek!

A vírus elleni harcot már megvívtuk innen már csak felfele lehet! Hamarosan találkozunk! 🙂

No Comments

    Leave a Reply