fbpx

A bajai hallé receptjét sok évre visszamenő hagyományoknak köszönhetjük. Mivel szegedi recept már van fent az oldalunkon, ezúttal a másik tábornak szerettünk volna kedveskedni!

Hozzávalók 4 főre:

A bajai hallé elkészítése:

  • A konyhakész pontypatkó szeleteket besózzuk, majd 2-3 órát állni hagyjuk.
  • Bográcsba tesszük a besózott halat és az apróra vágott hagymát, felöntjük a vízzel, és szépen felforraljuk.
  • Ha felhabzott, megszórjuk a pirospaprikával, belerakjuk a cseresznyepaprikát, és zubogtatva főzzük 30-35 percig.
  • A bajai hallét a hallal és előre kifőzött gyufatésztával tálaljuk.

Jó étvágyat!

Tags: , , , , ,

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE