fbpx

Ezúttal egy igazán egyszerű, látványos és ízletes előételt hoztunk nektek, ami nem más, mint a bélszín carpaccio. A legnagyobb előnye azonban mégis az, hogy igazi titkos fegyverként működik, amit bármikor elő lehet húzni a fagyasztóból, nagyon sokáig eláll és semmilyen konyhai berendezést nem kell hozzá bekapcsolni!

Hozzávalók 4 főre:

A bélszín carpaccio elkészítése:

  • Az előkészített bélszínünket sóval, borssal és a mustárral jól bedörzsöljük.
  • Kiterítünk egy nagy folpack-ot és rátesszük az ízesített bélszínt majd felhengereljük és úgy csomagoljuk be, mint egy szaloncukrot. Az a cél, hogy egy szép, henger alakot kapjunk.
  • Ezután mehet a fagyasztóba legalább 12 órára.
  • Felhasználáskor elővesszük és fagyos állapotban, szeletelőgéppel lehelet vékony szeleteket vágunk, amit körbe teszünk a tányéron.
  • Ezek a szeletek a tányéron egy pillanat alatt kiolvadnak.
  • Ízlés szerint olívaolajjal összekevert, rukkolát/spenótot apróra vágunk és ráreszeljük a parmezánt.
  • Frissen pirított kenyeret kínálunk mellé, valamint feldobhatjuk még koktélparadicsommal és locsolhatjuk balzsamecettel is.

Jó étvágyat!

Tags: , , ,

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE