fbpx

Hozzávalók:

Kattintson az összetevőre, ha szeretné kipróbálni:

Elkészítés:

A mézet és a vajat összeolvasztjuk egy serpenyőben, beleszórjuk a durvára vágott magokat, a fahéjat és egy csipet sót. Az egészet egy sütőpapírral kibélelt tálba tesszük, és 180 fokon, néha kevergetve 15-20 perc alatt megpirítjuk. Még melegen hozzáadjuk az apróra vágott aszalt gyümölcsöt. 

A mangókockát egy kevés joghurttal és némi mézzel egy turmixgépben simára dolgozzuk, végül hozzáadunk 1 nagyobb evőkanál mascarponét, amit már csak egy hablapát segítségével dolgozunk el. 

A házi granolát és a krémes mangó smoothie-t egy pohárba rétegezzük, friss mentával és áfonyával díszítjük.#

Tags:

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE