fbpx

A Veggie Fries sárgarépából, céklából és paszternákból álló zöldségtriója az Ön étlapjáról sem hiányozhat!

A Veggie Fries a McCain Foodservice Our Menu Signatures termékcsaládjának újdonsága, amely a köretek választékát hivatott bővíteni. A sárgarépából, céklából és paszternákból álló zöldségtriónak köszönhetően felfrissítheti étlapját, és további választási lehetőséget ajánlhat vendégeinek. Ugyan a sült krumpli egy jól bevált klasszikus, de sosem áthat színesíteni az étlapot. A Veggie Fries -t elsősorban azon partnereinknek ajánljuk, akik nyitottak az újdonságokra, valamint kedveskednének vegetáriánus és vegán vendégeiknek.

A Veggie Fries sárgarépából, édesburgonyából és paszternákból álló zöldségtriója
Kép: MacCain Food Service

Színes megjelenésének köszönhetően vendégei biztosan örömmel osztanak meg képeket róla az Instagramon, Facebookon, BeReal-en vagy más közösségi oldalakon, mellyel növelheti étterme ismertségét.

Amennyiben szeretné bevezetni étlapjára a Veggie Fries-t, a személyzet további képzésére nincs szükség. A hagyományos sültkrumplihoz hasonlóan olajsütőben 2,5 perc alatt sül tökéletesre, míg sütőben 175 °C fokon 8 percre van szükség. Az édesburgonya sárgarépa, a paszternák és az édes és természetes ízek finom kompozícióját teremti meg ropogós változatban. Egy kis savanykás vagy fűszeres szósz pedig még vonzóbbá teheti ezt a terméket. Tökéletes kiegészítője lehet a hagyományos vagy zöldségpogácsás hamburgereknek, illetve steakek kísérőjeként is kitűnő választás. További felhasználási javaslatért és inspirációért keresse fel honlapunkat vagy közösségi oldalaink egyikét.

Tags: , , , ,

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE