fbpx

Örömmel jelentjük be, hogy a világhírű Ibercook termékei mostantól kaphatóak webáruházunkban is! Izgalmas újdonságaink között megtalálhatóak a bundázott rákok, hekk fingerek, empanadák és tintahalkarikák, amelyek többféle étterem, food truck és más vendéglátóipari egység számára is tökéletes lehet.  

A vállalat filozófiája és innovációi

A cég elkötelezett amellett, hogy mindig a legmagasabb színvonalú termékeket biztosítsa ügyfelei számára. A vállalat sikerének titka a folyamatos innovációban és a termelési folyamatok szigorú ellenőrzésében rejlik. A termékfejlesztés során nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a végeredmény nemcsak ízletes, de könnyen és gyorsan elkészíthető legyen, ezzel is támogatva a pőrgős tempójú vendéglátóipari egységeket. 

Miért válassz Ibercook termékeket? 

Ibercook a minőség és megbízhatóság szinonimája. Készítményeik konzisztens minőséget biztosítanak, ami elengedhetetlen a professzionális konyhák számára. Könnyen elkészíthető termékeinkkel jelentős időt és energiát takaríthatsz meg, így több idő jut a kreativitásra és a vendégek kiszolgálására. 

  • Konstans minőség: Minden egyes termékünk a legmagasabb sztenderdek szerint készül, így sosem kell attól tartanod, hogy az elkészített fogások minősége ingadozna. 
  • Könnyű elkészítés: Az Ibercook termékek előkészítése gyors és egyszerű, nem igényelnek bonyolult főzési folyamatokat. Ez ideális választás azok számára, akik gyorsan szeretnék kiszolgálni a vendégeket, munkaerőhiánnyal küzdenek vagy kis konyhában készítenek ételeket. 
  • Idő- és energiahatékonyság: A gyors előkészítés lehetővé teszi, hogy kevesebb erőforrást fordíts a konyhában töltött időre, ezáltal több vendéget tudsz kiszolgálni, vagyis gazdasági szempontból is megéri rájuk szavazni.  
Kép: www.shuterstock.com

Kiknek ajánljuk?

  • Mediterrán vagy tengeri herkentyűkre specializálódott éttermek: A bundázott rák vagy tintahal karikák kiválóan illeszkednek a tenger gyümölcseit kínáló menükbe. Egy olasz trattoria, spanyol tapas bár vagy görög taverna étlapjára is könnyedén beilleszthető.  
  • Gyorséttermek: A hekk fingerek és empanadák tökéletes választások lehetnek gyorsan kiszolgálható, ízletes snackeket kínáló helyszínekre, fesztiválok kitelepülésére, food truckok kínálatába.  
  • Bárok és kávézók: Könnyű, de laktató fogásokat kereső vendéglátóhelyek számára ideális választás lehet bármelyik termékünk a bar food kínálatban sör vagy borkorcsolyaként.  
Kép: www.shuterstock.com

Ne hagyj ki egyetlen lehetőséget sem!

Vásárolj most az Ibercook termékeiből webáruházunkban, és biztosítsd, hogy vendégeid a legjobb minőséget kapják, miközben Te is optimalizálod a konyhai munkafolyamatokat. Tegyél szert az elismerésre, amelyet a kitűnő ízvilág és a kifogástalan szolgáltatás garantál. Várjuk rendelésedet! 

Tags: , , , ,

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE