Menu

Petruska Közösség és Konyha!

Sopron első igazából 100% vegán konyhája! Kizárólag friss és növényi alapanyagokkal dolgoznak! Mintahogy a nevük is mondja nemcsak főznek és kiszállítanak,de egyfajta közösségetépítenek! A honlaponjukon és a közösségi médián nemcsak recepteket hanem jótanácsokat, útmutatást is találnak mindazok akik ezt a étkezési és életformát válsztják! Nagyon élveztem a közös munkát és sok sikert kívánok!

Kaldeneker Lekvárosház

Tannin RESTO a legjobb zalai étterem

A zalaegerszegi Tannin RESTO 2017-es nyitását követően azonnal bekerült Magyarország 100 legjobb étterme közé, majd 2020-ban a Magyar Dining Guide Legjobb Vidéki Éttermek kategóriában a 8. helyezést érte el. A mindössze 20 férőhelyes, állatbarát étterem igazi családias légkörben várja a vendégeket. A séf, Takáts Zoltán főleg őrségi és göcseji alapanyagokból készült ételekkel kápráztatja el a vendégeket. Az étlapon olyan szezonális fogások szerepelnek, melyek a klasszikus fine dining világát mutatják, gourmet konyhájuk a legkifinomultabb ízléssel rendelkezőknek is tartogat meglepetéseket.

Lories

Lories egy frissen indult osztrák catering kisvállalkozás, ami otthon elkészíthető egyszerű recepteket kínál. Minden összetevőt kizárólag helyi termelőktől és vállalkozóktól szereznek be. A legmagasabb minőség mellett a ökológia lábnyomukra, valamint a megfelelő állattartásra is nagy figyelmet fordítanak.

Fertőrákosi Weinlife pincészet

“2011-es megalakulása óta a Winelife pincészet folyamatos mozgásban van. Úgy gondoljuk, borainkkal értéket és jövőt teremtünk. Pincészetünkben a szőlőművelés és a borkészítés minden fázisát magunk végezzük a lehető legmagasabb színvonalon. Célunk és egyben küldetésünk, hogy kiváló minőségű borokat készítsünk, és ezt a tudást átadjuk a következő generációnak. Vásárlóink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért nem kötünk kompromisszumot, ha a minőségről van szó. Sok új tervvel és fejlesztéssel készülünk a 2021-es évre, ami új szintre helyezi borászatunkat. Biztosan tudjuk, jó évjáratok következnek.”

Van Sopronban egy hely, egy igazi mesevilág a Kasléder Teaház és Kávézó

Ahogy belépsz az ajtón átölel valami egyedi, valami hihetelen nyugalom és békesség telepszik rád. Alig tudsz választani a több mint 200 teaféléből és a számtalan kézműves csokoládéból és kávéból, melyek világ minden részéről érkeznek! Szerencsére Emese a tulajdonos, aki több mint 10 éve óriási elhivatottsággal vezeti a teaházat, szakértelmével azonnal segít a válsztásban. Ha a városban jársz és egy jó teára vágysz itt meg fogod találni! Igazi élmeny!

Dió konyha és Olasz delikátbolt

A “Dió konyha és Olasz delikátbolt” Sopron belvárosában található. Az éttermet Ildikó vezeti, ő a séf, az üzletvezető, a beszerző, minden egy személyben. Hangsúlyt a helyi friss alapanyagokra fekteti. Nagyon sok zöldséggel, hallal dolgozik. Szereti a vegetáriánus és vegán vonalat, ami a környékbeli fiatalok körében igen kedvelt. A jövőben nem csak étteremként működnek, hanem delikátboltként is. Bevezetésre kerülnek eredeti olasz termékek: ecetek, olajok, sütemények, friss tészták.

Ételfotók:

Kiss Ferenc elérhetőségei:

WEBOLDALTELEFONE-MAIL
www.gourmetfoto.com+36 70/ 362-8163info@gourmetfoto.com