Menu

Fertőrákosi Weinlife pincészet

“2011-es megalakulása óta a Winelife pincészet folyamatos mozgásban van. Úgy gondoljuk, borainkkal értéket és jövőt teremtünk. Pincészetünkben a szőlőművelés és a borkészítés minden fázisát magunk végezzük a lehető legmagasabb színvonalon. Célunk és egyben küldetésünk, hogy kiváló minőségű borokat készítsünk, és ezt a tudást átadjuk a következő generációnak. Vásárlóink elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért nem kötünk kompromisszumot, ha a minőségről van szó. Sok új tervvel és fejlesztéssel készülünk a 2021-es évre, ami új szintre helyezi borászatunkat. Biztosan tudjuk, jó évjáratok következnek.”

Van Sopronban egy hely, egy igazi mesevilág a Kasléder Teaház és Kávézó

Ahogy belépsz az ajtón átölel valami egyedi, valami hihetelen nyugalom és békesség telepszik rád. Alig tudsz választani a több mint 200 teaféléből és a számtalan kézműves csokoládéból és kávéból, melyek világ minden részéről érkeznek! Szerencsére Emese a tulajdonos, aki több mint 10 éve óriási elhivatottsággal vezeti a teaházat, szakértelmével azonnal segít a válsztásban. Ha a városban jársz és egy jó teára vágysz itt meg fogod találni! Igazi élmeny!

Dió konyha és Olasz delikátbolt

A “Dió konyha és Olasz delikátbolt” Sopron belvárosában található. Az éttermet Ildikó vezeti, ő a séf, az üzletvezető, a beszerző, minden egy személyben. Hangsúlyt a helyi friss alapanyagokra fekteti. Nagyon sok zöldséggel, hallal dolgozik. Szereti a vegetáriánus és vegán vonalat, ami a környékbeli fiatalok körében igen kedvelt. A jövőben nem csak étteremként működnek, hanem delikátboltként is. Bevezetésre kerülnek eredeti olasz termékek: ecetek, olajok, sütemények, friss tészták.

Ételfotók:

Kiss Ferenc elérhetőségei:

WEBOLDALTELEFONE-MAIL
www.gourmetfoto.com+36 70/ 362-8163info@gourmetfoto.com