fbpx

48 millió FT-os Külpiacra jutási támogatást nyert a Matusz-Vad Zrt. a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt-től.

A támogatás kapcsán a cégcsoport az online működést modernizálja, mely segítségével a nemzetközi piacon is egyre komolyabb szerephez tud jutni. Az utóbbi években teljesen átalakult a vásárlók információszerzési szokásai, mindenki intenzíven használja a webet, és ehhez tud segítséget nyújtani a HEPA által támogatott fejlesztés. Az új weblapunk segítségével gyorsabban és strukturáltabban tudjuk informálni partnereinket, rendeléseiket egyből rendszerszinten tudjuk kezelni, és a hírlevél küldő programunk is rendszer integrációt kapott.

Gastro-Genius néven saját leányvállalatokkal már 2012 óta jelen van a Matusz-Vad Zrt. az osztrák és a szlovák piacon egyre növekvő sikerrel. Ausztriában 1500 főként bécsi és burgenlandi vevőnk van, Szlovákiában pedig közel 1000 főként Pozsonyban és a nyugati régióban található étterem. Romániában egy franchise partner segítségével vagyunk jelen egyre sikeresebben. A nemzetközi működés nagyon sokat segít a cégcsoport fejlődésében, a fejlett nyugat-európai piacokon megszerzett értékesítési és szolgáltatási tapasztalat jól kamatoztatható a magyar működésben is.

Tags: , , ,

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE