Menu

Lazacfilé roston, posírozott süllő pofa, pagodakarfiol, karotta püré, snidlinges rizsfelfújt

Hozzávalók:

Roston lazac: A lazacfilét 7%-os sóoldatban egy órát űztatom. Lemosom, csepegtetem. Korianderes kókusz olajon minden oldalàt fél-fél percig sütöm, majd pihentetem.

Posírozott süllőpofa: A megtisztított süllő pofahúst lime-os,rózsaborsos hal alaplében 4-6 percig posírozom. Lecsepegtetem, sózott petrezselyem levelek közt pihentetem.

Pagodakarfiol: Zöldség alaplében puhára főzöm.

Karotta püré: A megtisztított sárgarépát zölség alaplében puhára párolom. Kevés tejszín hozzáadásával pürésítem.

Snidlinges rizsfelfújt: A pàrolt jàzmin rizst aprított snidlinggel, reszelt parmezànnal, tojàsfehèrjèvel, tengeri sóval és tarka borssal ízesítem. Kombi programon, 175fokon 6-7 percig sütöm.