Menu

Libacomb, gratin burgonyákkal, brokkoli pürével és céklamártással

Hozzávalók (10 adagra):

Sous Vide libacombot szobahőmérsékletre engedem és kicsontozom.Fóliában megformázom és 120 fokon 5 percet sütöm.Kibontom, serpenyőben, vajon állandóan locsolgatva színt adok neki, pihentetem. Közben céklát, vaj, oliva olaj keverékén megpárolom sózom és borsozom.Leturmixolom, ízesítem sóval, borssal, egy csepp balzsamecetet és egy darabka vajat adok bele a végén.Brokkolit blansírozom, jeges vízben hűtöm. Vajjal és tejszínnel összetumixolom. Sóval, fehérborssal és szerecsendióval ízesítem. Aviko sajtos gratint és mini gratint csicsókával és paszternákkal 180 fokos sütőben kb 18 perc alatt készre sütöm.