fbpx

Átadásra került a Győrtől mindössze pár kilométerre található Vámosszabadi party ház, mely március elsejétől grill terasszal, panorámaszaunával és egy négycsillagos szálloda kényelmével várja vendégeit.

A Vámosszabadi tó partján épült ház márciusban nyitja meg kapuit a közönség előtt. Legyen szó bármilyen családi eseményről, legény -vagy lánybúcsúról, esetleg pihenéssel töltött hétvégéről, itt minden megtalálható a tökéletes kikapcsolódáshoz.

A hat fő befogadására alkalmas házban 3 franciaágyas szoba, egy hatalmas étkező, nappali okos tv-vel, illetve egy teljesen felszerelt konyha gondoskodik a vendégek kényelméről.

A Vámosszabadi ház egy négy csillagos hotel kényelmét kínálja
Fotó: Szabó Richárd

Örök emlékek a Vámosszabadi ég alatt

Az igazán felejthetetlen emlékek azonban szerintünk a szabad ég alatt születnek majd. A házhoz tartozik egy 8 személyes jakuzzi, napozó terasz, tűzrakó -és grillsütő hely egyaránt. Nincs tehát olyan igény, amit ne tudnánk kielégíteni. Azoknak, akik pihenni érkeznek, az idilli környezetben található, saját, etetett horgászhelyünk, illetve a tóra néző panorámaszaunánk garantálja a testi-lelki feltöltődést.

A panorámaszauna tóra néző kilátással várja a pihenni vágyókat
Fotó: Szabó Richárd

Ha pedig igazán exkluzív élményre vágytok, vegyétek igénybe VIP kiegészítő szolgáltatásainkat! Kérésre behűtött pezsgővel vagy proseccóval várunk titeket, gondoskodunk az ebédről és vacsoráról, sőt, megrendelés esetén személyi masszőrünk házhoz megy, hogy a tó partján élvezhessétek a kényeztető masszázst!

Jól hangzik? Foglaljatok még ma!

Hivatalos szakmáját tekintve PR-marketing területen szerzett diplomát a BGE Külkereskedelmi karán, ám az élet minduntalan az írás felé terelte, így 7 éve ezen a területen kamatoztatja tudását. Egészen kis korától a gasztronómia szerelmese, imád főzni és rendületlenül járja a hazai éttermeket új ízek, új trendek után kutatva. Korábban két éven át a Street Kitchen csapatát erősítette szerkesztő-újságíróként, majd ő lett a Nagy Vega Könyv egyik felelős szerkesztője. A Matusz-Vadhoz már főszerkesztőként csatlakozott 2022 májusában. A Chef Inspirációval kapcsolatos feladatokon túl, a cég marketing osztályán a kreatív írói munkáiért is ő felel. Hat éve vegetáriánus, emellett fanatikus sajt- és borrajongó.

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE