fbpx

Hozzávalók:

Kattintson az összetevőre, ha szeretné kipróbálni

Elkészítés:

Egy lábasban az olívaolajon a zellert és a sárgarépát elkezdem párolni, mikor kezd puhulni, a vékony szeletekre vágott fokhagymát is beletesszük, majd az édesköményt és az újburgonyát. Sózzuk borsozzuk és felöntjük a fehér borral, hagyjuk felforrni, majd felöntjük annyi vízzel ami ellepi.

A tőke halat felkockázzuk, és amikor a zöldség majdnem kész beletesszük a leves alapba. Egy citromot félbevágunk a levét belefacsarjuk és a citromot is beledobjuk. Pár perc forralás után kevés tejszínnel sűrítjük.

Tálaláshoz újhagyma zöldjét vágunk finomra és a petrezselyem zöldjével együtt meghintjük vele a levest.

Tags:

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

húsvét

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE