„Mindig kerestem a megoldást arra, hogyan tudok jobb eredményt elérni a húsok hőkezelésével.”
Csidei Tamás a sous vide szakértő, 15 éve tevékenykedik a technológia fejlesztésével, és oktatásával. Sorozatunkból ő sem hiányozhat, hiszen szakmai tevékenysége, és a téma átfogó ismerete révén, nagy mértékben segíthet a szuvid értelmezésében. Mióta foglalkozol gasztronómiával? Régóta, ha az eredendőt vizsgáljuk, akkor már 40 éve. Nagyon nem ízlett nekünk a befizetett iskolai menzakoszt, a legtöbbször … Bővebben: „Mindig kerestem a megoldást arra, hogyan tudok jobb eredményt elérni a húsok hőkezelésével.”
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba