Miért jött haza a világ egyik legprofibb séfje 20 évnyi külföldi siker után?
Molnár Márk nem kevesebb, mint két évtizedet töltött a nagyvilágban. Keresztül-kasul járta a kontinensek konyháit és a legnevesebb séfekkel dolgozott. Volt kreatív séfje Michelin-csillagos éttermeknek, dolgozott Párizsban, Londonban, Tokióban, Miamiben, Vietnámban, Barcelonában, Dubajban és még sorolhatnánk. Vélhetően alig akad hozzá hasonló ezerszínű tudással és gyakorlattal rendelkező séf Magyarországon. Hazatértével sokat nyerhet a honi gasztronómia. Megdöbbentő … Bővebben: Miért jött haza a világ egyik legprofibb séfje 20 évnyi külföldi siker után?
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba