fbpx

Hozzávalók 4 főre:

Az alapléhez

A halhoz

A szegedi hallé elkészítése:

  • Az alapléhez minden felsorolt hozzávalót felteszünk 4 l vízben főni és addig főzzük ameddig a hús teljesen le nem esik a csontokról.
  • Ezután kivesszük belőle a füstölt szalonna darabot, mert ezt csak az íze kedvéért tettük bele. Ezután egy nagyobb lyukú szűrön átpasszírozzuk, hogy tartalmas alaplevet kapjunk.
  • Újból feltesszük a tűzre, meghintjük a tetejét fűszerpaprikával és felforraljuk.
  • Miután felforrt beletesszük a felkockázott, lesózott halfiléket és 8-10 perc alatt készre főzzük benne.

Jó étvágyat!

Címkék: ,,,,
Partner a sikeres vendéglátásban! 1994 óta szolgáljuk ki a magyar gasztronómiai piacot prémium minőségű alapanyagokkal, kifejezetten vendéglátóegységek, hotelek és profi séfek igényeire szabva. Az elmúlt évtizedekben több mint 10.000 elégedett ügyfelünket támogattuk megbízható partnerként.

Kapcsolódó cikk

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE