fbpx

A vadhús szezon oltárán adózva ezúttal egy igazi különlegességet hoztunk el nektek, ami nem más, mint a birkapörkölt. Nagyon egyszerű és még annál is ízletesebb lesz, majd meglátjátok!

Hogy mi a titka a tökéletesen elkészített birkapörköltnek? Természetesen egy jó társaság, a tűz és a természetesen a prémium minőségű hozzávalók. Ha rajtunk múlik, az utolsót már ki is pipálhatjátok!

Kövessétek séfünket lépésről-lépésre és főzzük meg együtt a családnak!  

Hozzávalók 4 főre:

A birkapörkölt elkészítése:

Jó étvágyat! 

Tags: , , , , ,
Hivatalos szakmáját tekintve PR-marketing területen szerzett diplomát a BGE Külkereskedelmi karán, ám az élet minduntalan az írás felé terelte, így 7 éve ezen a területen kamatoztatja tudását. Egészen kis korától a gasztronómia szerelmese, imád főzni és rendületlenül járja a hazai éttermeket új ízek, új trendek után kutatva. Korábban két éven át a Street Kitchen csapatát erősítette szerkesztő-újságíróként, majd ő lett a Nagy Vega Könyv egyik felelős szerkesztője. A Matusz-Vadhoz már főszerkesztőként csatlakozott 2022 májusában. A Chef Inspirációval kapcsolatos feladatokon túl, a cég marketing osztályán a kreatív írói munkáiért is ő felel. Hat éve vegetáriánus, emellett fanatikus sajt- és borrajongó.

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE