fbpx

A vendéglátóipar folyamatos fejlődése során a digitális technológia új lehetőségeket teremtett az éttermek számára. Ez egyrészt megmutatkozik az ételrendelések, másrészt pedig az étteremben igénybe vehető digitális szolgáltatások területén is. A digitális étlapok elterjedése nemcsak az éttermek működésének hatékonyságát, hanem az éttermi vendégek felhasználói élményét is növeli. Az alábbiakban megvizsgáljuk, hogyan lehet növelni az éttermi fogyasztást az Etlap.Online Prémium digitális étlapja használatával.

Interaktív élmény

Az Etlap.Online digitális étlapja interaktív élményt nyújt, amely felkelti a vendégek érdeklődését és figyelmét. A kiváló minőségű képek és animációk segítségével az ételek élethűen jelennek meg, így már az ételválasztás is egy valódi élménnyé válik. Arról nem is beszélve, hogy a szép és gusztusos ételeket ábrázoló képek éhségérzetet keltenek. Egy vendég akkor fogja az adott ételt választani, ha felkelti az érdeklődését, ezt pedig egy szép képpel vagy videóval lehet elérni. A digitális étlapok lehetőséget adnak a fotók, videók és értékelések megosztására is, ezáltal segítve a vendégeket a döntéshozatalban.

Kép: www.shutterstock.com

Testre szabható felhasználói élmény

A digitális étlappal lehetővé válik, hogy az étlap arculatát az étterem arculatához igazítsuk. A diétás igények, allergiák vagy preferenciák könnyen kezelhetők, mivel a digitális étlap könnyen testre szabható. Ez növeli a vendégek elégedettségét és hajlandóságukat a visszatérésre.

Kép: www.shutterstock.com

Gyorsabb és hatékonyabb rendelési folyamat

A hagyományos papíralapú étlapokhoz gyakran hosszabb várakozási időt követően jut a vendég. Ezt követi a választás időtartama, ami szintén hosszabb lehet egy étel allergiában szenvedő vendég esetén. Az allergének jelölése jogszabályilag kötelező ugyan, de nem egységes. Sok időbe telik a vendégnek végigböngészni az ételekben jelen lévő allergéneket. Az Etlap.Online digitális étlapja segítségével a vendégek beállításuk szerint szűrhetik az ételeket, így kizárólag azt látják, amit nagy biztonsággal fogyaszthatnak. Könnyen böngészhetik az ételeket, azonnal tudnak választani, ezzel csökkenthetik a várakozási időt. Ez javítja az étterem kiszolgálási hatékonyságát, növeli a vendégforgalmat, ezáltal extra bevételt generál.

Hamarosan folytatjuk a második résszel…

A cikk az Etlap.Online-al való közös együttműködésből jöhetett létre.

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE