fbpx

A vendéglátóhelyek forgalmának növelése érdekében a QR kódos digitális étlap kihasználása kiváló lehetőség a marketing stratégia részeként.

Célok

  • téged válasszon a vendég
  • ajánlataid iránti érdeklődés növelése
  • értékesítés növelés és újraértékesítés

HOGYAN ÉRD EL?

Legyen egy egyszerű, áttekinthető oldalad, ahol a felhasználók könnyen böngészhetik és elérhetik az étlapot, megtalálják a nekik szükséges információkat a helyről és a választékról. A digitális étlap látványos és jól használható, kialakítása modern, innovatív és pozitív benyomást kelt a vendégekben. Vonzó az újdonság miatt, ez is megkülönböztet a versenytársaktól.

A vendégek az ízlésüknek megfelelő ételeket keresik, ezért fontos, hogy minél jobban be tudd mutatni a választékodat. Ezt egy szépen kivitelezett digitális étlappal könnyen elérheted. Ez legyen könnyen áttekinthető és használható. Egy negyedannyira mutatós, nyomtatott étlap kivitelezési költsége több tízszerese is lehet egy digitális étlapénak.

A digitális étlap könnyen frissíthető és testreszabható. Új ételeket lehet hozzáadni, különleges ajánlatokat lehet kiemelni vagy éppen levenni róla, ami extra rugalmasságot biztosít. Nincs kellemetlenebb, mint egy éhes és csalódott vendég. Ennek segítségével azonban gyorsan és kényelmesen böngészhetik az ételek kínálatát. Az egyszerű navigáció és keresési funkciók segítségével pedig könnyen megtalálhatják az általuk keresett ételeket.

Fotó: www.shutterstock.com

ELŐSZÖR A SZEM ESZIK

Minden ételhez adj minőségi fotókat és leírásokat, hogy felkeltsd az érdeklődést. A digitális étlap lehetőséget ad interaktív elemek, például fotók, videók vagy animációk beillesztésére, amelyek vonzóbbá teszik az étlapot és segítenek a vendégeknek abban, hogy könnyebben válasszanak az ételek közül.

Továbbá olyan tetszőleges kategória – és étlap struktúrakialakításból választhatsz, mint a többnyelvű megjelenés, automatikus nyelvfelismerés, promóciós/ szponzori felületek megjelenítése., képi és videós megjelenítés, valamint korlátlan számú szkennelési lehetőség. A gyors és gördülékeny kiszolgálás minden vendégnek egyformán fontos, mely digitális étlappal tovább növelhető.

Az is hatalmas előny, hogy nem kell a vendégeknek a hely közvetlen közelében lennie, hogy látható és olvasható legyen az étlap. Bárhonnan bármikor elérhető, azonos minőségben és tartalommal. Néhány vendég számára a hagyományos étlapok használata kevésbé kényelmes, különösen, ha hosszabb ideig tartó böngészésre vagy választásra van szükség, és ez növelheti az időt, amíg a vendégek rendelnek, ez lassítja a kiszolgálást. Az ételek egészséges összeevőinek kiemelése sokak életében fontossággal bír, ezért ezeket fókuszba helyezve, más célcsoportokat is hatékonyan megszólíthatsz.

További extrák

Olyan kiegészítőinformációk, például ételösszetevők, allergének vagy tápanyagtartalom is megjeleníthetőek, ami segíthet a vendégeknek az egészséges vagy speciális étrendű ételek kiválasztásában. Biztonságossá teszi az ételválasztást a kötelezően jelölendő vagy más további allergének feltüntetésével. A keresztallergia is biztonságosan elkerülhető a segítségével. A szűrési feltételek segítségével pedig csak azt látja a vendég, amit nagy biztonsággal fogyaszthat. 

Kínálj rendszeresen egyedi ajánlatokat, amelyeket a digitális étlapon keresztül érhetnek el. Játékokkal színesíteni lehet a megjelenést és növelni a fogyasztási kedvet.  

Tags: , ,

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE