Napsütés, ínyenc falatok, nagyszerű borok, édességek, a topgasztronómia iránt elkötelezett vendéglátók és nagyközönség ünnepe volt az Art Piknik.
![](https://blog.matusz-vad.hu/wp-content/uploads/2021/09/IMG_8412-1024x683.jpg)
A páratlan panorámájú helyszínen, a vendégek előtt készült ételek és a Dunántúl neves borászatainak kínálata mellett gasztronómiai újdonságok iránt is nagy volt az érdeklődés.
S bár még csak az ősz elején járunk, ám az éttermek már készülnek a következő jeles gasztronómiai időszakra a Márton-napra.
![](https://blog.matusz-vad.hu/wp-content/uploads/2021/09/IMG_8468-1024x683.jpg)
Ennek jegyében a Matusz-Vad Zrt. bemutatta a kínálatából a hazai innovációnak köszönhető Magyar Gourmet sous-vide vonalat. Ez olyan top minőségű, kényelmi termékeket vonultat fel, amelyek jelentős segítséget jelenthetnek a komoly munkaerő-problémával küzdő vendéglátói szektornak. Az otthoni főzést kedvelők körében pedig a recepttel is támogatott komplett libavacsora ajánlat aratott sikert.
![](https://blog.matusz-vad.hu/wp-content/uploads/2021/09/matusz_vad_hutokocsi_pannonhalmanjpg-1024x609.jpg)
Az Art Piknik sikerét a Matusz-Vad Zrt. a kitelepülő éttermek által használt élelmiszerek, alapanyagok hűtésével is támogatta.
szerző: BNE