fbpx

A világ folyamatosan változik, ezzel együtt változik a környezetünk is. Változnak a mindennapi környezetünkben előforduló, napi tevékenységeinkhez kapcsolódó dolgok is, mint például az éttermek, vendéglátóhelyek és azok működése is. A technológia manapság az élet minden területére beférkőzik, így érdemes az életünket könnyebbé és hatékonyabbá tévő újításokat megismerni, előnyös esetben pedig alkalmazni. Az egyik ilyen digitális technológia nyújtotta újítás, amely egyre elterjedtebbé válik az éttermekben, a QR kódos azonosítással működő digitális étlap használata. Ez az okostelefon segítségével elérhető étlap sok előnnyel rendelkezik mind az étterem vendégei, mind tulajdonosai számára. Ebben a cikkben körül járjuk, hogyan járul hozzá ezek az innovatív megoldás a vendégélmény növeléséhez. 

Kényelem és gyorsaság

A QR kódos digitális étlap lehetővé teszi a vendégek számára, hogy azonnal hozzáférjenek az étlaphoz saját okostelefonjuk segítségével. Korlátozottan van szükség papíralapú étlapokra vagy éppen várakozásra, míg a pincér megérkezik az étlappal. A vendég helyfoglalásától az étlap megtekintése pillanatáig eltelt időartam kritikus idő, ezt célszerű a lehető legjobban lerövidíteni mivel kihatással lehet a vendég hangulatára, így a későbbi rendeléseire is.  A vendégek a digitális étlapot használva könnyedén böngészhetnek az ételek és italok között, kényelmesen az asztaluknál ülve. 

Interaktivitás és részletes információk

A digitális étlap lehetővé teszi a vendégek számára, hogy részletes információkat kapjanak az ételekről és italokról. Képek, videók, leírások és allergén információk is elérhetők az étlapon keresztül.  Az Etlap.Online PRÉMIUM Digitális Étlap szolgáltatása a világon egyedüliként, allergén szűréssel ellátott digitális étlapot biztosít partnereinek, ami rendkívül leegyszerűsíti a vendégek ételválasztását. Segít a vendégeknek abban, hogy pontosabban kiválaszthassák az igényeiknek megfelelő ételeket, és pontosan megismerjék azok összetevőit. 

Fotó: www.envato.com

Nyelvi különbözőségek kezelése

Az éttermeket gyakran látogatják külföldről idelátogató vendégek. Számukra szimpatikus, ha saját nyelvükön tudják böngészni az étlapot, a gyorsabb és könnyebb ételválasztást elősegítendő. Egy kép többet mond ezer szónál… ez a mondás az ételek világában különösen igaz. Milyen arcot vágunk, ha külföldön olyan étlapról kell választanunk, amit nem értünk!? A QR kódos digitális étlap lehetővé teszi az étterem számára, hogy több nyelven is elérhetővé tegye választékát, így a vendégek könnyen megtalálják saját anyanyelvükön is a szükséges információkat.  

Frissítések és szezonális ajánlatok

A digitális étlappal az étteremnek lehetősége nyílik, hogy egyszerűen frissítse az étlapot, beleértve a napi ajánlatokat vagy szezonális ételeket is. Így a vendégek mindig naprakész információkat kapnak, mind az étteremről, mind az aktuális választékról. Az Etlap.Online PRÉMIUM Digitális Étlap tartalmaz egy étterem információs részt, ami az étteremre vonatkozó információkat képes naprakészen tartani. Tartsuk szem előtt, hogy a csalódott vendég a legrosszabb, a pontos információ átadás szükségességét nem lehet eléggé hangsúlyozni.  

Fenntarthatóság és környezettudatosság 

A papíralapú étlapok használata rengeteg papírt és további erőforrást igényel. A digitális étlapok alkalmazása csökkenti az étterem ökológiai lábnyomát, hozzájárulva ezzel a fenntarthatósághoz és környezettudatossághoz. Ezen túl még higiénikus is, hiszen az étlapot a saját telefonunkon böngészhetjük, nem szükséges a mások által összefogdosott étlapot nekünk is kézbe vennünk. Ez segít megakadályozni az influenza és a covid vírus változatainak további terjedését.   

Záró gondolatok

A QR kódos azonosítással működő Etlap.Online PRÉMIUM Digitális Étlap forradalmasítja az éttermi vendégélményt és új szintre emeli azt. Kényelmes, gyors, interaktív és környezettudatos. Azok az éttermek, amelyek alkalmazzák ezeket az innovációkat, képesek lesznek fejleszteni üzletüket és még magasabb szintű vendégelégedettséget érhetnek el, hozzájárulva a kiemelkedő vendégélmény növeléséhez. Nem utolsó sorban pedig megkülönböztetik magukat a versenytársaktól, ezzel törzsvendégekre esznek szert és biztos anyagi alapot teremtenek a hosszútávú működéshez. Tegye próbára az Etlap.Online PRÉMIUM Digitális Étlapot 30 napig díjmentesen!   

Tags: , , , ,

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE