fbpx

Hozzávalók:

Kattintson az összetevőre, ha szeretné kipróbálni

Elkészítés:

Első lépésként készítsük el a szószt, ehhez a majonézbe tegyünk apróra vágott csemegeuborkát és lilahagymát, szórjunk bele füstölt paprika port és keverjük alaposan össze.
Hajszálvékonyra szeleteljük le a káposztát és vöröshagymát, minimális majonézzel keverjük össze. Hasonlít a coleslaw salátához, amihez répát is kellene még reszelünk, illetve lesózni, kinyomkodni, de szeretnénk, ha most itt tényleg inkább roppanós frissességet adna a szendvicsünknek, ezért járunk így el ezzel az egyszerűbb verzióval.
Kevés olajon sütjük készre a húst a kívánt módozatra, oldalanként 3-3 perc elégséges szokott lenni egy medium módozatnak. Első fordítás után ízesítjük, fűszerezzük a húst, majd szeletelt cheddar sajtot teszünk rá, így sütjük tovább, aminek köszönhetően gyönyörű szépen rá fog olvadni.
Közben megpirítjuk a zsemlét és ropogósra sütjük a baconszalonnát.
Ezekkel egyidőben már süthetjük az olajban a hasábburgonyát és sörtésztás hagymakarikát.
A ROMI blue sütőolaj érdekessége, hogy 10% marhafaggyút tartalmaz, ezáltal gazdagabb ízvilágot kölcsönöz a termékeknek.
Rakjuk össze a hamburgert a következő módon:
A zsemle aljára vékonyan kenünk a paprikás majonézből, majd jön a friss káposzta saláta.
Ezt követi az ANGUS húspogácsa cheddar sajttal, amit ropogósra sült bacon és sörtésztás hagymakarika követ. A zsemle tetejét vastagabban kenjük meg a füstölt paprikás-csemegeuborkás szószunkkal és frissen sült hasábburgonyával tálaljuk.

Címkék:
Partner a sikeres vendéglátásban! 1994 óta szolgáljuk ki a magyar gasztronómiai piacot prémium minőségű alapanyagokkal, kifejezetten vendéglátóegységek, hotelek és profi séfek igényeire szabva. Az elmúlt évtizedekben több mint 10.000 elégedett ügyfelünket támogattuk megbízható partnerként.

Kapcsolódó cikk

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE