fbpx

Mivel évről évre nő a húsmentesen étkező vendégek száma, így számukra is kreatív, ízletes és szépen tálalható fogásokat kell kínálnunk. Ezúttal a 100%-ig növényi alapanyagokból készült Beyond Meat termékeivel ismerkedhettek meg és azt is megtudhatjátok, hogy építhetitek be egyszerűen a kínálatba.

A Beyond Meat-et 2009-ben alapították, hogy úttörő szerepet vállaljanak a növényi alapú húsok terén. Termékeik úgy lettek tervezve, hogy kinézetre, főzéskor és ízre is hasonlítsanak az állati eredetű társaikhoz, miközben kímélik a bolygónkat. Az állati eredetű húsról növényi proteinekre történő váltással a cég pozitívan tudja befolyásolni a négy egyre növekvő globális problémát: az emberi egészséget, a klímaváltozást, a természeti erőforrások korlátozottságát és az állatok jólétét. Ma a Beyond Meat egy olyan globális proteinnel foglalkozó cég, melynek termékei több mint 80 országban, körülbelül 191 000 kiskereskedelmi és vendéglátóipari üzletben kaphatók. Ezzel hozzájárulnak ahhoz, hogy az ízletes, tápláló és fenntartható növényi alapú protein soha nem látott mértékben legyen elérhető a fogyasztók számára. 

Íz, textúra és környezetvédelem

A Beyond Meat gyors és fáradhatatlan innovációs hozzáállásán keresztül a márka folyamatosan újítja és fejleszti termékeit annak érdekében, hogy teljes mértékben megkülönböztethetővé tegyék magukat a konkurenciától. A Beyond Meat termékei ugyanazt a szaftos, húsos ízt és állagot kínálják, mint az állati eredetű hús. Egytől egyik kiváló minőségű növényi alapanyagokból készülnek, koleszterinmentesen és hozzáadott antibiotikumok vagy hormonok nélkül. 

Mivel évről évre nő a húsmentesen étkező vendégek száma, így számukra is kreatív, ízletes és szépen tálalható fogásokat kell kínálnunk - ebben segít a Beyond Meat!
Fotó: Beyond Meat

„A Beyond Meat-nél hiszünk abban, hogy a mindennapi kis változások, mint például a tányér közepén lévő fehérje növényi alapú húsra váltása, pozitív hatással lehet bolygónkra” – mondta Ben Van Looij, az EMEA területért felelős értékesítési igazgató. „Tudjuk, hogy vásárlóink kompromisszummentes megoldást keresnek az ízek terén. Ezért arra törekszünk, hogy változatos és teljes mértékben ízletes növényi alapú hús termékeket kínáljunk különféle étkezési alkalmakra. Célunk, hogy ezek egyaránt megfelelnek a húsevőknek, a flexitáriánusoknak, a vegetáriánusoknak és a vegánoknak.” 

A növényi alapú hús előállítása jóval fenntarthatóbb, mint az állati eredetű hús. A Michigan Egyetem által végzett vizsgálat kimutatta, hogy az eredeti amerikai Beyond Burger előállítása 99%-kal kevesebb vizet, 93%-kal kevesebb területet használ, majdnem 50%-kal kevesebb energiát igényel és 90%-kal kevesebb üvegházhatású gázt bocsát ki, mint egy 250 grammos amerikai marhahús burger. 

Beyond Burger

Növényi alapú burger, amely nem csak úgy néz ki, de úgy is viselkedik, mint a marhahús. Szaftos, húsos ízvilágával rendelkezik, de egy növényi alapú étel előnyeivel rendelkezik, mely 19 g fehérjét tartalmaz. Koleszterin nélkül ez a finom húspogácsa biztosan elnyeri még a legelkötelezettebb húsevők tetszését is. 

Beyond kolbász

Ez az ízletes kolbász egyaránt kiválóan működik kiadós és egészséges ételekben, mint például pörkölt vagy gulyás, vagy egyszerűen felvághatjuk, tésztához adhatjuk, vagy pizzafeltétként is használhatjuk. 

Beyond Meatball

Ahogy egyre többen keresnek ízletes növényi alapú lehetőségeket, amelyek könnyen elkészíthetők, a Beyond húsgombóc kényelmesen előfűszerezve kapható. Ez a termék olyan olasz fűszerekkel, mint a rozmaring, zsálya és oreganó lesz még ízletesebb. Sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően kiváló választás olyan ételekhez, mint a tészta, szendvicsek, pizzák vagy levesek.

Tags: , , ,

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE