fbpx

A milliárdos bejelentette a Giga Bier piacra dobását Berlinben, ahol az új gyárát, a Gigafactory-t építi a Tesla.

Musk a cége által rendezett októberfeszt eseményen ismertette, hogy a Tesla európai beruházásának megvalósulása után hetente tízezer járművet gyártanak, munkások ezreit foglalkoztatva.

A munkába járást vasútállomás létesítésével is segítik, a modern környezetben a látványt graffitik biztosítják. Ráadáskuriózumként említette, hogy még saját söre is lesz a gyárnak. Arról azonban még nem árult el részleteket, hogy ez milyen típusú sör lesz, és mikor kerülhet a fogyasztók asztalára. Mindössze annyit tudni, hogy a Cybertruck inspirálta üvege lesz.

A híradások kiemelik, hogy a nyughatatlan milliárdosnak még egy sörprojektre is van energiája, holott közel sem volt eseménytelen éve, a SpaceX felbocsátása, a Tesla központ Taxasba költözése mellett.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Musk színre lép az alkoholpiacon. Tavaly a Tesla Tequilát dobta piacra 250 dolláros palackáron. Ugyan már nem árusítják ezt az alkoholt, ám üres palackjai több száz dolláros áron cserélnek gazdát az online térben. Ennek okán vélelmezhető, hogy a Giga Bier is bombasiker lesz. A kérdés már csak az, hogy meddig kell várni a kóstolására és milyen ételeket ajánlanak hozzá.

De ha már Berlin a bejelentés színtere és Németország, akkor mi a sörrel locsolt csülköt már előre is ajánljuk hozzá!

Fotó: Elon Musk News, Twitter

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE