fbpx

Családi nyílt nappal, jubileumi golfversennyel és Matusz szendvicsekkel zajlott a 30. évfordulós ünnep Bükfürdőn.

A bükfürdői Greenfield, Magyarország első 18 lyukú golfpályája most ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A 100 hektáron elterülő, varázslatos panorámát nyújtó pályát idén teljesen felújították, és így csodás környezetben, minőségi körülmények között rendezhetik a rangos tornákat. Október 15. és 17. között nagyszabású, jubileumi golfversenyt, a Birdland Open Jubileum Golf Classicot, valamint családi nyílt napot tartottak, amelynek pénteki gyakorlónapja után, majd a szombati megmérettetés előtt is bemutatkozhatott a Matusz-Vad a Greenfield Hotel Golf & Spaban.

Terítéken a lazacos, marhahátszínes, rozé kacsamelles finomságok

A kóstolópulton bemutatott sok ínyencség Mohos Gyula, a Matusz-Vad Zrt. Győr-Moson-Sopron megyei területi képviselő és technikai séf, valamint Tóth Gábor Tamás Vas megyei területi képviselő munkájának volt a gyümölcse. Péntek este négyféle, művészi módon elkészített szendvicset kínáltak a vendégeknek: avokádós lazactatárt, marhahátszínt olívás, kakukkfüves kiflin, rozé kacsamellet bagetten, és montagnolo, illetve vörös cheddar sajtot céklacsírával, szintén bagetten. Az ízeket és az összetevőket igyekeztek úgy válogatni, hogy harmonizáljanak azzal a ginnel, amit a Matusz-Vad asztalai mellett helyet foglaló somlói pincészet kínált a vendégeknek.

A siker foka

A vacsora előtt lehetett megkóstolni a Matusz-Vad remek szendvicseit, de akadt olyan vendég is, aki még fürdőköpenyben volt, amikor odalépett az asztalokhoz. Jó páran – biztos, ami biztos – a vacsorához is vittek be magukkal a finom falatokból, sőt, kifelé jövet kértek még a Matusz-Vad kreációiból. Összesen több mint 300 szendvics készült, és este kilencig szinte minden elfogyott.

Péntek este akkora sikert arattak a szendvicsek, hogy a szervezők a másnapi reggelihez is kértek alapanyagot a Matusz-Vad képviselőitől, ami aztán ott is volt a szombati svédasztalon. Még a vendéglátó Greenfield Hotel séfje is megkóstolta a finomságokat, és csak akkor eszmélt, amikor már a harmadik lazactatárt vette el a tálcáról. A legjobb reklám az, amikor a vendégek beszélgetnek, és csak a sokadik szendvicsnél veszik észre, hogy a különleges falatokból milyen sok lecsúszott már a torkukon.

A dicsérő szavak begyűjtésén túl az is célja volt ennek a különleges alkalomnak, hogy tudassák a fogyasztóval, a Matusz-Vad termékeit nem csak éttermek rendelhetik meg, hanem bárki megvásárolhatja, és például ezeket a különleges szendvicseket is elkészítheti belőlük.

A szuvidált termékeket otthon csak ki kell olvasztani, minimálisan rájuk kell sütni, majd szeletelni, és máris tálalhatók salátaágyon, vagy a szintén a Matusz-Vadtól megvásárolható szendvicsalapon.

És ha már az alapoknál tartunk, külön ki kell emelni az olívás, kakukkfüves bagettet, ami annyira finom, hogy bármilyen baráti vagy üzleti társaságot el lehet vele kápráztatni.

Volt olyan vendég a szállodában, aki elmondta, hogy ő már törzsvásárló, és a Matusz-Vad budapesti, Kőér utcai üzletébe szokott járni. Sokan az internetes rendelés lehetőségéről érdeklődtek, és szó volt arról is a szendvicsek majszolása közben, hogy a szuvidálás révén olyan különlegességekhez juthatnak hozzá a háziasszonyok, mint a rozé kacsamell, a marhahátszín vagy a libamell. Mivel az ország minden részéből érkeztek a Bükfürdőn rendezett Birdland Open Jubileum Golf Classicra, ezért joggal lehet abban bízni, hogy a vendégek sok helyen terjesztik majd az ételek új szegmensének, a Matusz-Vad szuvidált alapanyagainak a jó hírét.

Szerző: Bocskay Zsolt

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE