fbpx

Cégünk, amely immár három évtizede áll a vendéglátás és a HORECA szektor élén, egy különleges eseményre készül munkatársai számára. Tulajdonosunk, Matusz Balázs, aki nem csak az igazgatótanács elnökeként, hanem mint emberközeli vezető is jelen van a cégcsoport életében, a vállalat több, mint 100 tagját látja vendégül egy maradandó csapatépítő ünnepségre. 

Az esemény helyszíne a festői Balatonfüred lesz. A résztvevők nemcsak a kemény munka gyümölcsét ünnepelhetik majd meg, hanem a többféle közösségi programon is részt vehetnek a meghívottak. A következő hétvégén megrendezésre kerülő esemény fénypontjai között szerepel egy exkluzív koncert, minigolf, valamint látványos sütögetés és egy közös vacsora a közeli Terasz étteremben, mely során a csapat tagjai megoszthatják egymással az elmúlt hónapok történeteit és sikereit. 

Kép: www.furediterasz.hu

A cégünk alapítójának köszönhetően minden részlet gondos tervezés mellett, a dolgozók kényelmét és jóllétét szem előtt tartva került megszervezésre. Ez az esemény nemcsak az elmúlt 30 évet, de a jövő sikereit egyaránt ünnepli.  Együtt csapatként haladhatunk előre az új kihívások és lehetőségek felé. Matusz Balázs ezzel az eseménnyel nemcsak a cég értékeit kívánja erősíteni. Azt az elkötelezettséget is hangsúlyozza, amit a vállalat és annak minden egyes munkatársa iránt érez. A költségek teljes vállalása kiemeli azt a nagylelkűséget, amely mindig is jellemezte vezetői filozófiáját. 

Az ünnepi hétvége alatt a füredi kemping ad otthont a dolgozóinknak. A természet közelsége és a Balaton semmihez sem fogható hangulata még emlékezetesebbé teszi majd a közös élményeket. 

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE