fbpx

Október 1-jén startolt az őszi Országos Étterem Hét. Ez a huszadik, jubileumi rendezvény, így egy hét helyett ezúttal tíz napig lehet belekóstolni az éttermek különleges kínálatába.

A szervezők közleménye szerint ugyan az élelmiszerárak erősen növekedtek az utóbbi hónapokban, az Étterem Héten az árak a tavalyi szinten maradtak. A menüáraknál a vendégek a 3900 forintos „top”, a 4900 forintos „prémium”, vagy az 5900 forintos „exkluzív” árkategóriákban választhatnak menüsorokat.
  Mint hozzátették, az idei jubileumi évben egyes éttermek még szélesebb lehetőséget kínálnak vendégeiknek: szintén kedvező kiegészítő árért ritka vagy különleges alapanyagokból készült előételek és főételek is megkóstolhatók.
    Mintegy 100 hazai étterem vesz részt a programban, a vendégek ezúttal akár Michelin-ajánlással rendelkező étteremben is helyet foglalhatnak. A kulináris esemény ajánlatai között szerepel például az egri bor és a lezser fine dining budapesti otthona, a St. Andrea Restaurant menüsora is.

Az érdeklődők a www.etteremhet.hu weboldalon foglalhatnak asztalt az októberi dátumokra.

Az Étterem Hét program keretében regisztrált vendégek számára az éttermek átlagosan óránként maximum 10-20 helyet tartanak fenn, ezzel is biztosítva a biztonságos és kényelmes étkezést, a higiéniai és egészségügyi követelmények betartását – hangsúlyozzák a közleményben.

Forrás: MTI

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE