fbpx

A panírozott sajt nem csak egy egyszerű harapnivaló, hanem igazi kulináris élmény is lehet. Ebben a modern gasztronómiai korban az innovatív és gyors megoldások nélkülözhetetlenek a konyhában. A McCain által fejlesztett különféle panírozott sajtfalatkák nem csak hogy finomak és kreatívak, de felhasználásukkal időt, pénzt és energiát is spórolhatsz a konyhában!  

A McCain a világ egyik legnagyobb fagyasztott élelmiszereket forgalmazó cége, melynek portfóliója elsősorban a különböző sült krumplikra és a kiváló minőségű előételekre fókuszál. Széleskörűen felhasználható falatkáinak legnagyobb előnye, hogy nem kell a klasszikus panírozási eljárással bajlódni, hiszen ezek már előre elkészítettek, azonnal fogyaszthatóak vagy feldolgozhatóak.  

Azoknak a szakácsoknak, akik változatos étlapot szeretnének kínálni vendégeiknek, anélkül, hogy órákat töltenének a konyhában, a McCain sajtfalatkái kihagyhatatlanok. Legyen szó előételről, főfogásról vagy akár egy gyors snackről, ezekkel a garantált a siker. Fedezze fel az új korszak ízeit a konyhában, és bűvölje el vendégeit minőségi és változatos ételekkel, anélkül, hogy a költségvetés vagy az idő korlátai közé szorulna! 

A háromszög, amiben elakarsz veszni

A Cheese Nacho Triangles a cheddar sajt és a csípős paprika ízének kombinációja, ropogós chipsbevonatba zárva. A nachos kiváló koncepciója ihlette; melegen, olvasztott sajttal és csípős paprikával a legjobb tálalni.

Fotó: McCain

Csípjél fel!

Cream Cheese Jalapeños Peppers félbevágott zöld jalapeno paprikákból áll, amelyeket krémsajttal kiegészítve ropogós panírral vontak be. Tökéletes saláták összetevőjeként, önálló harapnivalóként vagy más Pickerekkel kombinálva.  

A Cheddar Cheese Jalapeños Peppers pedig felejthetetlen csemege, mely olvadó cheddar sajt és ropogós chilipaprika-darabok lágy keveréke, ropogós tésztabundában, enyhén fűszeres ízzel. Sokoldalúan felhasználható az étlapon, előételként és snackként, továbbá saláta vagy wrap hozzávalójaként is ideális.  

Fotó: McCain

Valaki forrón szereti… 

Red Hot Chili Peppers félbevágott piros jalapeno paprikákból áll, amelyeket krémsajttal kiegészítve ezúttal ropogós bevonattal láttak el. A pácolt piros jalapeno paprikát így fűszeres ízzel élvezhetik vendégei.  

Fotó: McCain

Arancini már nem lehetne finomabb 

A Tomato-Mozza Melters ropogós paradicsomos rizottógombócok mozzarellasajttal töltve. Kiváló minőségű alapanyagaival (rizottó, paradicsom és mozzarella) sokféle recepthez inspiráció lehet. Az íze és állaga közötti meglepő ellentét teszi igazán nagyszerűvé.  

Máris rendelnél? Ide kattintva megteheted!

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE