fbpx

A sült krumplinak az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége, amely méltó helyet foglal el a világ konyháiban. De mi ennek az oka?

Az Univerzális Alapanyag

A krumpli szinte minden kultúrában jelen van. Alacsony költségű, tápláló és sokoldalú. A sütés csak egy módja annak, hogy kihozzuk belőle a legtöbbet. A sült krumpli képes a legegyszerűbb étkezéseket is felfejleszteni, kiváló textúrájával és ízével. Ilyen a feltétekhez és fűszerezéshez tökéletesen kialakított Crispers burgonyaszelet is, melyek végtelen kreativitást és sokoldalúságot kínálnak, valamint többféle ételhez is felhasználhatóak. Nemcsak az íze fantasztikus, de a rajtuk elérhető nyereség is jelentős, így biztosítod bevételed növekedését. A krumpli költséghatékony alapanyag, ami azt jelenti, hogy a szakácsok kiemelkedő ételeket készíthetnek belőle alacsony költségek mellett. Továbbá, az innovatív és kreatív sült krumpli variációk lehetővé teszik az éttermek számára, hogy magasabb áron adják el a terméket, így növelve a profitot. Kiváló tápanyagforrás, mely bővelkedik C- és B-vitaminokban, káliumban, rostban és antioxidánsokban. A sütés megőrzi ezeket az értékes tápanyagokat, miközben minimális zsiradék szükséges az elkészítéséhez.

A Crispers burgonyaszeletek számos lehetőséget kínálnak ételek elkészítéséhez, párosíthatók kész sajtos, növényi és húsos falatkákkal – helyben fogyasztásra és házhozszállításra is kombinálhatók például a McCain Pickers termékcsalád termékeivel, melyek különleges bevonatuknak köszönhetően sokáig frissek és mindig ropogósak maradnak.

Kép: MacCain Food Service

Egy termék – sok lehetőség

A Crispers termékeket többféle módon beépítheted a választékba. Tálalhatod őket önállóan, fűszerezheted saját egyedi fűszereiddel, vagy kínálhatod őket egy- vagy többszemélyes, sajttal, hagymával és egyéb ízesítőkkel ellátott sült krumpli formájában. A McCain Crispers sózott, V-alakban vágott termékük bevonata láthatatlan, amely minden falatot ropogósra varázsol. Nagyszerű köretként, vagy önálló street food fogásként.

Ha szeretnél többet megtudni a McCain termékeiről, vagy a Matusz-Vad oldalán rendelhető termékek választékáról, kattints ide.

Tags: , , , , ,

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE