fbpx

Európa egyik legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása nyílik március 22-én Budapesten, amely minden bizonnyal az egész világ figyelmének központjába kerül a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny európai döntője miatt, amely kiemelt rendezvényként jelenik meg a Sirha kiállításon.

A nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításon az idén 16 ország 300 kiállítója, három pavilonban, 20 ezer négyzetméteren mutatja be termékeit, szolgáltatásait, fejlesztéseit a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi- és Kiállítási Központban március 22-24-ig.  Különlegessége lesz az idei rendezvénynek, hogy ekkor versenyeznek Európa legjobbjai a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsversenyen, és a győztesek ezzel belépőt nyernek a világversenyre. Hazánkat Dalnoki Bence Stand Étterem sous séfje és commis pozícióban Nyikos Patrik fogja képviselni a versenyen.

Széll Tamás a hazai csapat coach-a, Szulló Szabina pedig a magyar csapat elnöke lesz.

További versenyek is zajlanak majd:

Közétkeztetési Szakácsverseny: a ’KÖSZ’ napjainkra egy színvonalas szakmai mozgalommá fejlődött. A 2 éves ciklusokban meghirdetett, immár nyolcadik verseny egy fejlődési folyamaton átvezető, több lépcsőben zajló megmérettetése a közétkeztetési szakácsoknak, melynek mottója: „Az út a cél!” 

Sirha Budapest Desszert Verseny: ötödik alkalommal kerül megrendezésre Kolonics Zoltán, Magyarország legelismertebb kreatív cukrászának szervezésében. A verseny célja továbbra is alkalmat teremteni a szakma feltörekvő és elhivatott tehetségeinek, hogy számot adhassanak technológiai tudásukról, felkészültségükről, újító szellemiségükről és művészi adottságaikról.

Magyarország Tortája 2022 verseny: a zsűrizés élőben, a szakmai közönség előtt zajlik. Minden nevezett torta vitrinekben ki lesz állítva, a közönség is megtekintheti őket.

Sirha COFFEE CHALLENGE: a KávéBár Projekt szervezésében, valamint az Alpro partneri támogatásával megvalósuló barista verseny, aminek célja felhívni a szakma figyelmét arra a robbanásszerű trendre, hogy egyre többen választják a növényi italokat, amelyek nemcsak finomak, hanem kiszolgálják a tudatos kávéfogyasztók igényeit is.

KSE XIV. NEMZETKÖZI SÖRVERSENY: a verseny fő támogatói az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum. Az Egyesület immár 14. alkalommal rendezi meg sörversenyét, amin több mint nyolc országból érkeznek különlegességek.

Nemzetközi Innovációs Verseny díjátadója: a  nyitóesemény keretein belül kerül átadásra a Nemzetközi Innovációs verseny eredménye.

Miért kihagyhatatlan a SIRHA?

Az szektorok képviselői a bel- és külföldi piacon nagyobb fókuszra tehetnek szert. Ezáltal támogatva a termékek bevezetését, sales tevékenységet, valamint a szolgáltatások szélesebb körben való megismertetését. A Sirha megnyithatja az utat akár a nemzetközi piac felé is. Tökéletes lehetőség a szélesebb körben való ismertség megteremtésére. A figyelmes és üzleti gondolkodással érkező résztvevők teljesen biztosak lehetnek abban, hogy új ismeretekkel, komoly üzleti lehetőségekkel és esetlegesen új partnerekkel gazdagodhatnak.

A szakmaiságon és az üzleti lehetőségeken kívül a Sirha minden gasztronómia iránt érdeklődő számára fenomenális élményt jelent, melyet kihagyni nem szabad! A kiállítók, a konferenciák, a versenyek és a rengeteg résztvevő olyan felejthetetlen látványt, annyi érdekességet rejt, amit most egy időben, egy helyen megtapasztalhatunk.#

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE