fbpx

A digitalizáció rohamos terjedése utolérte a vendéglátó szektort is, melynek köszönhetően különböző digitális étlap megoldások láttak napvilágot. Ezekről általánosságban elmondható, hogy kezdeti lépésnek alkalmasak, viszont nem tartalmazzák azokat az új technológiákat, amik egy étterem növekedését hivatottak szolgálni. Érdemes azonban megismerni az Etlap.Online – QR kódos – Prémium Digitális Étlap szolgáltatását, melynek célja, hogy vendéglátóhelyek számára a modern kor és a vásárlói igény megfelelő kielégítését szolgáló digitális megoldást kínálja. Ez magába foglalja azokat a technológiákat és fejlődési lehetőségeket, amire a modern vendéglátóhelyeknek szüksége van.

A teljesség igénye nélkül pár funkció, előételkét, étvágykeltőnek…

Amit fontos kiemelnünk, hogy ettől nem szükséges száműzni a hagyományos étlapot, de használható annak alternatívájaként. Az étteremre szabott egyedi design exkluzív online megjelenést tesz lehetővé, kihasználva a QR kód nyújtotta kényelmet és üzleti szempontból is kézzelfogható előnyeit. Szintén hatalmas előnye, hogy nem igényel applikációtelepítést. Gyorsan és pontosan tájékoztat és teljesen felhasználóbarát. Az ételek részletes megjelenítése fotóval és leírással fogyasztásösztönző, mivel közvetlenül a vendégek érzékéire hat. Eddig soha nem látott vendégélményt képes biztosítani az ételválasztás során és fel is gyorsítja azt, hiszen ez eddig nagymértékben függött a hagyományos papíralapú étlap rendelkezésre állásától. Emellett ráadásul sokkal környezetbarátabb a hagyományos étlaphoz képest.

Fotó: Shutterstock

Segíti az allergiával vagy intoleranciával élőket

Kiemelt figyelmet fordít az egyedi és megváltozott táplálkozási igényű vendégekre. A jogszabályok szerinti kötelező allergénjelölés mellett allergia szűrést is lehetséges, sőt, több szűrési paraméter is beállítható, amivel a vendég az adott étlapra vonatkoztatva kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb ételt, italt. Az allergének jelölése mellett részletes magyarázatot, piktogramot és teljes leírás is megjeleníthető, ami egy hagyományos étlapnál nem kivitelezhető, tehát a hatályos jogi szabályozásnak maximálisan megfelel.

A digitális étlapot használó vendéglátóhely még magasabb színvonalon képes kiszolgálni vendégeit, így segít megkülönböztetni a helyet a versenytársaktól. Mivel a vendég saját készülékén, okostelefonján tudja az étlapot nézegetni, így sokkal higiénikusabb is, valamint többnyelvű étlapbeállítási is lehetséges, továbbá a „közösségi megosztás” lehetőséggel mind az étterem, mind a teljes étlap vagy egy étel is megosztható a közösségi felületeken, ezzel növelve az elérést.

Az etlap.online számos lehetőséget biztosít a fejlődni vágyó vendéglátóhelyek számára.
Fotó: Freepics

Személyre szabott szezonok az Etlap.Online segítségével

A szezonális vagy napi ajánlatok, a heti menü tetszőlegesen kialakítható, az elérhetőséget elmentve bármikor megtekintheti az aktuális étlapot. Ideiglenes ünnepi vagy időszakos, szezonális, séf ajánlat beállítható vagy akár külön lapon is szerepeltethető. Az étlap saját weboldalba is integrálható, ezért teljes egészében együtt tud működni annak rendszerével. Egyedi reklámfelület és szponzorációs megjelenési opció szintén kialakításra került, így partneri promóciókra is számos lehetőség áll rendelkezésre. A rendszer webalapú, így listázásra kerül a Google keresési találatok között.

Regisztrációs díj nincs, elégedettségmérés van!

Díjmentes regisztrációt követően mindenen funkciójával azonnal használható. Az ételek mindössze két kattintással könnyen módosíthatók, megjeleníthetők és levehetők az étlapról.  A kategóriák szintén igény szerint alakíthatók, módosíthatók, vagyis a vendéglátóhely teljes étlapjának felvitele egyedileg is megoldható. Az étlap és az étterem adminisztrációs felülete a világ bármely pontjáról online elérhető.  Az ételek megtekintéséről részletes statisztika áll rendelkezésre, mely segít felmérni a vevői igényeket, de beépített elégedettséget felmérő kérdőív beágyazására is van lehetőség. A vendéglátóhely weboldal hiányában is erősítheti online jelenlétét, mellyel pontos és naprakész információval tudja már meglévő vagy leendő vendégeit ellátni.

Egy QR kódot  beolvasni sokkal egyszerűbb, mint egy étterem nevet vagy elérhetőséget megjegyezni. A rendszer magyar fejlesztésű folyamatosan elérhető technikai háttértámogatással rendelkezik, kiegészülve marketing és üzletviteli tanácsadással. A kapcsolódó termékek és szolgáltatások együttműködő partnereinken keresztül elérhetőek.

Próbálja ki most díjmentesen, kötelezettség nélkül!

Tags: , , , ,

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE