fbpx

Hagyományteremtő jelleggel, február végén Budapest ad otthont a Central European Tourism Forumnak, amely a közép-európai régió egyik legjelentősebb turisztikai eseménye lesz a V4 elnökség évében.

Fotó: elements.envato

Az egy héten át tartó rendezvényen a közép-európai turisztikai innovációkat, technológiai megoldásokat állítják a középpontba. A résztvevők Európa, ezen belül Közép-Európa lehetőségeit vizsgálják a turizmus, a vendéglátás területén, és arra fókuszálnak, hogy milyen lehetőségek vannak a koronavírus-járvány utáni időkben a térség újraindítására.

A rendezvényen helyet kap a szállodaipar, a gasztronómia, az egészségügyi turizmus és a rendezvényszervezés is. A szervezők meghívták a szakma külföldi és belföldi döntéshozóit, neves szakembereit, akik tudományos konferencián, illetve panelbeszélgetéseken vitatják meg a legégetőbb kérdéseket. Azt az 500-600 embert várják a rendezvényre, akinek komoly hatása van arra, hogy Közép-Európában a turizmus az elsők között, a leggyorsabban tudjon talpra állni. (MTI)

Central European Tourism Forum, 2022. február, Budapest, Várkert Bazár, Ybl Miklós tér 2-6.#

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE