fbpx

Mi a Matusz-Vadnál elkötelezetten hisszük, hogy évtizedes sikerünk titka az összefogásban rejlik. Éppen ezért különös figyelmet fordítunk arra, hogy kollégáink ne csak az iroda falain belül, de azon kívül is jól érezzék magukat együtt. Ezúttal győri telephelyünkön tartottunk egy kötetlen csapatépítő bográcsozást, ahol a körömpörkölt mellett házi pizza és szuper hangulat várta a kollégákat.

Fotó: Szekeres Anna

Az egész céget érintő csapatépítő ezúttal Likócson került megrendezésre

Bár sokan nem tudják, cégünk nem budapesti székhelyű, hanem Győrből indult, a tulajdonos, Matusz Balázs 1994-ben alapította meg a céget, felismerve a vadhús ellátásból fakadó piaci rést. Két telephelyünk egyike éppen ezért a mai napig itt található, nem messze tőle pedig a Duna holtágában egy hangulatos partszakasz, ami szintén a cég tulajdona. Évről-évre megrendezésre kerülnek itt különböző szabadtéri programok, ami nem csak a kikapcsolódáshoz kitűnő helyszín, de a két városban dolgozó kollégák is jobban megismerhetik egymást. Amíg az ételek elkészültek, Balázs jóvoltából többkörös sétahajókázásra is lehetőség nyílt, ami az egyik legnépszerűbb programnak bizonyult. Nálunk a vezetőség nem különül el a cég többi tagjától, hanem szó szerint egy csónakban evezve dolgozunk a közös célért.

Fotó: Szekeres Anna

Észem-iszom, dínom-dánom

Ahogy legtöbbször, az ételek most is helyben készültek, ezúttal egy hamisíthatatlan magyaros körömpörkölt volt terítéken. Természetesen nem lett megfeledkezve a kevésbé bevállalós, illetve vegetáriánus kollégákról sem! Nekik vég nélkül sültek a különböző pizzák, egy ponton nehezen is lehetett volna megmondani, melyik fogy jobban. A szomjoltás a minibárból történt, ahol ki gin-tonikkal, ki pálinkával, ki üdítővel olthatta szomját. A háttérben kellemes zene és tücsökciripelés adta az aláfestő hangulatot.

Fotó: Szekeres Anna

Ha szeretnél betekinteni a szezonnyitó csapatépítő legjobb pillanataiba, katt a linkre!

(503) Matusz-Vad csapatépítés 05.20. – YouTube

Hivatalos szakmáját tekintve PR-marketing területen szerzett diplomát a BGE Külkereskedelmi karán, ám az élet minduntalan az írás felé terelte, így 7 éve ezen a területen kamatoztatja tudását. Egészen kis korától a gasztronómia szerelmese, imád főzni és rendületlenül járja a hazai éttermeket új ízek, új trendek után kutatva. Korábban két éven át a Street Kitchen csapatát erősítette szerkesztő-újságíróként, majd ő lett a Nagy Vega Könyv egyik felelős szerkesztője. A Matusz-Vadhoz már főszerkesztőként csatlakozott 2022 májusában. A Chef Inspirációval kapcsolatos feladatokon túl, a cég marketing osztályán a kreatív írói munkáiért is ő felel. Hat éve vegetáriánus, emellett fanatikus sajt- és borrajongó.

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE