Az első nap a kiállítók és versenyek, érzések és élmények mentén telt. De a szakmaiság – mely körülöleli a szektort – mérhetetlen nagy erőt adhat mindazoknak, akik ebben dolgoznak.#RelatedTags: Blog, bocuse, bocuse dor, ÉTTEREM, gasztronómia, hunexpo, hús, kiállítás, konyhafőnök, Receptek, séf, séfek, sirha, szakács Korábbi cikk Mennyei ízekkel, látvánnyal és valóban a 22. század technológiájával nyitott a Sirha Következő cikk Miért rajtolt szinte üres nézőtérrel a Bocuse d'Or európai döntő Budapesten? Matusz-Vad Kapcsolódó cikkek Alapanyagok és ötletekaugusztus 14, 2024|No CommentsA jövő tányérjai – hogyan változnak a tálalási trendek a modern gasztronómiában Alapanyagok és ötletekaugusztus 7, 2024|No CommentsKreatív édesburgonya snackek az önfeledt szurkoláshoz Hírekjúlius 17, 2024|No CommentsFranchise vs. egyéni vállalkozás: Mi áll a sikeres gasztronómiai modell mögött? Hírekjúlius 1, 2024|No CommentsMegérkeztek a 2025-ös gasztronómiai trendek! Éttermek és Séfekáprilis 21, 2024|No CommentsPaksi étterem menüjében segédkezett a Matusz-Vad, megnyitott a Sár-Kert étterem Hírekáprilis 8, 2024|No CommentsEnnyit vagyunk hajlandóak várni egy asztalra egy felmérés szerint Hírekmárcius 15, 2024|No Comments‘M-etaing table’ avagy régi-új trend a vendéglátásban Alapanyagok és ötletekfebruár 26, 2024|No CommentsÚjragondolt disznótoros fogások a modern konyhában Alapanyagok és ötletekfebruár 2, 2024|No CommentsÍgy válassz jól friss tengeri halat Alapanyagok és ötletekjanuár 29, 2024|No CommentsVadhúsok a modern gasztronómiai trendekben
Alapanyagok és ötletekaugusztus 14, 2024|No CommentsA jövő tányérjai – hogyan változnak a tálalási trendek a modern gasztronómiában
Alapanyagok és ötletekaugusztus 7, 2024|No CommentsKreatív édesburgonya snackek az önfeledt szurkoláshoz
Hírekjúlius 17, 2024|No CommentsFranchise vs. egyéni vállalkozás: Mi áll a sikeres gasztronómiai modell mögött?
Éttermek és Séfekáprilis 21, 2024|No CommentsPaksi étterem menüjében segédkezett a Matusz-Vad, megnyitott a Sár-Kert étterem