Az első nap a kiállítók és versenyek, érzések és élmények mentén telt. De a szakmaiság – mely körülöleli a szektort – mérhetetlen nagy erőt adhat mindazoknak, akik ebben dolgoznak.#RelatedTags: Blog, bocuse, bocuse dor, ÉTTEREM, gasztronómia, hunexpo, hús, kiállítás, konyhafőnök, Receptek, séf, séfek, sirha, szakács Korábbi cikk Mennyei ízekkel, látvánnyal és valóban a 22. század technológiájával nyitott a Sirha Következő cikk Miért rajtolt szinte üres nézőtérrel a Bocuse d'Or európai döntő Budapesten? Matusz-Vad Kapcsolódó cikkek Éttermek és Séfekáprilis 21, 2024|No CommentsPaksi étterem menüjében segédkezett a Matusz-Vad, megnyitott a Sár-Kert étterem Hírekáprilis 8, 2024|No CommentsEnnyit vagyunk hajlandóak várni egy asztalra egy felmérés szerint Hírekmárcius 15, 2024|No Comments‘M-etaing table’ avagy régi-új trend a vendéglátásban Alapanyagok és ötletekfebruár 26, 2024|No CommentsÚjragondolt disznótoros fogások a modern konyhában Alapanyagok és ötletekfebruár 2, 2024|No CommentsÍgy válassz jól friss tengeri halat Alapanyagok és ötletekjanuár 29, 2024|No CommentsVadhúsok a modern gasztronómiai trendekben Alapanyagok és ötletekjanuár 26, 2024|No CommentsMinden, amit tudnod kell a polentáról Éttermek és Séfekjanuár 7, 2024|No Comments5 világhírű szakács legismertebb signature fogása – és a történet, ami mögöttük van Hírekjanuár 5, 2024|No Comments‘Adults only!’ – avagy a felnőttközpontú vendéglátás megjelenése a hazai turizmusban Hírekdecember 31, 2023|No CommentsSzilveszter: tálalva! – ezeket az ételek kerülnek asztalra más országokban
Éttermek és Séfekáprilis 21, 2024|No CommentsPaksi étterem menüjében segédkezett a Matusz-Vad, megnyitott a Sár-Kert étterem
Éttermek és Séfekjanuár 7, 2024|No Comments5 világhírű szakács legismertebb signature fogása – és a történet, ami mögöttük van
Hírekjanuár 5, 2024|No Comments‘Adults only!’ – avagy a felnőttközpontú vendéglátás megjelenése a hazai turizmusban
Hírekdecember 31, 2023|No CommentsSzilveszter: tálalva! – ezeket az ételek kerülnek asztalra más országokban