Hozzávalók:
Kattintson az összetevőre, ha szeretné kipróbálni
- marha bélszín grill steak szelet 200g/db
- Aviko friss burgonya
- Frishili állati 20% főzőtejszín
- Romi fritőzolaj
- kotányi rózsabors
- só
- fehérbors
- friss fokhagyma
- worchester
- friss petrezselyem
- friss újhagyma
Elkészítés:
A bélszín szeleteket sózzuk és worchester szósszal meglocsoljuk. Kérgezzük le őket forró rostlapon, majd tegyük sütőbe és a kívánt sütési módozatban készítsük el. A rózsaborsot a forró serpenyőben pattogtassuk ki és állati főzőtejszínnel főzzük össze. Ízesítsük sóval, borssal , majd miután a kellő mártás állagot megkapjuk friss petrezselymet és újhagymát adunk még hozzá. A burgonyát összeroppantva süssük meg forró olajban, majd sóval és fehérborssal ízesítsük. Pasztás tányéron tálaljuk