fbpx

Kíváncsiak vagytok a világ legegyszerűbb roston harcsafilé receptjére? Ez az!

Hozzávalók 4 főre:

A roston harcsafilé elkészítése:

  • A harcsafilét 8 egyforma,10 dkg-os darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd kicsit félretesszük.
  • Ez idő alatt a paprikákat alaposan megmossuk, kettévágjuk, majd kivesszük a magját és ujjnyi széles darabokra vágjuk.
  • Egy serpenyőt felteszünk a tűzhelyre és előmelegítjük. Beleöntjük az olajat , beletesszük a vajat és a kettő egyvelegén szép pirosra sütjük a halak mindkét oldalát, kb. 4-4 perc alatt.
  • Ha kész, ugyanabban a serpenyőben grillezzük a paprikákat, szép esztétikusan összetálaljuk és már ehetünk is!

Jó étvágyat!

Partner a sikeres vendéglátásban! 1994 óta szolgáljuk ki a magyar gasztronómiai piacot prémium minőségű alapanyagokkal, kifejezetten vendéglátóegységek, hotelek és profi séfek igényeire szabva. Az elmúlt évtizedekben több mint 10.000 elégedett ügyfelünket támogattuk megbízható partnerként.

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE