fbpx

A Balaton környéki és a nyugat-magyarországi értékesítőinek tartott előadást a McFly marketingese az új termékeikben rejlő franchise és volumennővelő potenciáról. Kiváló minőségű kolbászaik és fúrt kiflijeik megannyi szegmensben személyre szabottan felhasználhatóak.

Hot Dog Zone Franchise Pont kialakítás

Ahhoz, hogy teljesértékű Hot Dog Zone franchise partnerekké váljunk, mindössze egy minimális helyre van szükségünk, a McFly csapat tagjai minden szükséges felszerelést, marketing anyagot, betanulást és terméket biztosítanak. Háromféle bérleti opciójuk magukba foglalja az összes, igény szerint szükséges eszközök bérleti díját (grillsütők, pultok, marketing anyagok, pult), melyek napi nettó 399 Ft-tól maximum 899 Ft-ig terjednek.

Ezért cserébe képzést és tanácsadást is nyújt a cég a megfelelő értékesítési eredmények érdekében. Termékinnovációt ad partnerei számára a maximális és hosszú távú vásárói elégedettség eléréséhez és szükség esetén 48 órán belül szervízeli a gépeket a megszakítás nélküli működéshez. A szerződéskötést és a 2 havi kaució beérkezése után a beüzemelésért felelős személy időpontot egyeztett a szerződött partnerrel és 2-3 héten belül kiérkezik a kívánt felszereléssel. A kiszállított bútorokat, eszközöket kicsomagolja, helyére teszi, majd az általa szállított áruból próbasütést tart. Bemutatja az eszközök helyes használatát és rendelési javaslatot tesz. Ezt követően pedig indulhat is az értékesítés. Ez a fajta megoldás egyaránt jól működhet benzinkutakon, vegyesboltokban vagy büfékben.

Fotó: McFly

Termékpaletta növelése

Amennyiben partnerünk számára nincs lehetőség vagy igény Hot Dog Zone pult kialakítására, esetleg már rendelkezik a kellő felszereléssel, arra is lehetőség van, hogy kizárólag az egyes termékeket emelje be kínálatába. A magas minőségű kolbászaik mindegyike közel 70-80%-os hústartalommal rendelkezik, mely sok más piacon lévő kolbásztól és virslitől megkülönbözteti. A kifejezetten a street food ételekre kifejlesztett szószaik a magyar piacon egyelőre a klasszikus ízekben kaphatóak. A terveik között szerepel bevezetni az olyan különlegességeket, mint a sajtos-baconös majonéz vagy a chilis-mangós szósz. Termékeik felhasználásával bármilyen street food ételeket kínáló egység, közintézmény vagy reggeliztetéssel foglalkozó vendéglátóhely színesítheti kínálatát.

Fotó: McFly

Felhasználás

Ahhoz, hogy sikeresen értékesítse a Hot Dog Zone termékeit semmilyen előzetes konyhai tapasztalat nem szükséges. A kifli szobahőmérsékleten kb. 6 óra alatt enged fel ez után visszafagyasztani tilos! Eredeti az csomagolásban 48 órán keresztül őrzi meg frissességét. A kolbászok 10 db-os csomagokban kaphatók szintén fagyasztott állapotban. Ez 12 óra alatt enged fel, ezt követően hűtőben tárolva 3 napig fogyasztható. A forgóhengeres grillező legideálisabb hőfoka 60-65 °C, a kolbászok a rácsra kerülés után kb. 15 perccel azonnal fogyaszthatók, a rácson tartva 5-6 órát tölthetnek minőségromlás nélkül. Egy rácson egyszerre 14 kolbász fér el (7 rudas roller grill esetében), melyek ajánlott legalacsonyabb fogyasztói ára mindössze 699 Ft.

Ha szeretne többet megtudni a Hot Dog Zone termékeiről és a benne rejlő lehetőségről, keresse fel a körzetéhez tartozó területi képviselőt vagy a www.hotdogzone.hu weboldalt.

Tags: , , ,
Hivatalos szakmáját tekintve PR-marketing területen szerzett diplomát a BGE Külkereskedelmi karán, ám az élet minduntalan az írás felé terelte, így 7 éve ezen a területen kamatoztatja tudását. Egészen kis korától a gasztronómia szerelmese, imád főzni és rendületlenül járja a hazai éttermeket új ízek, új trendek után kutatva. Korábban két éven át a Street Kitchen csapatát erősítette szerkesztő-újságíróként, majd ő lett a Nagy Vega Könyv egyik felelős szerkesztője. A Matusz-Vadhoz már főszerkesztőként csatlakozott 2022 májusában. A Chef Inspirációval kapcsolatos feladatokon túl, a cég marketing osztályán a kreatív írói munkáiért is ő felel. Hat éve vegetáriánus, emellett fanatikus sajt- és borrajongó.

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE