fbpx

Ez a nagyon egyszerű, ám annál gyorsabb halászlé mindössze 20 perc alatt elkészül. Nem csalás, nem ámítás, ez a karácsony nem a konyhában fog telni!

Hozzávalók 6 főre:

A karácsonyi halászlé elkészítése:

  • A halászlevet forraljuk fel egy fazékban, közben az afrikai harcsakockákat enyhén besózzuk.
  • Miután felforrt a halászlé, a harcsakockát és pontytejet gyöngyöző forralás mellett tegyük a levesbe.
  • További 5-6 perc főzés után el is készült a tökéletes halászlé és készülhetünk is a tálaláshoz. Kínáljuk hegyes erőssel és friss kovászolt kenyérrel.

Jó étvágyat!

Matusz-Vad technikai séfje azóta szakács szeretne lenni, hogy hatéves korában elkészítette élete első rántottáját. Mindig is ambiciózus volt, több szakmai versenyen is részt vett, melynek eredményekeként ösztöndíjat nyert Valenciába, majd később Ausztriában is tapasztalatot szerzett. Hazatérve már konyhafőnökként állt több ismert étterem élén és a rendezvényszervezésbe is belekóstolt. A Matusz-Vaddal még szakácsként ismerkedett meg, majd pár évvel később területi képviselőként csatlakozott a céghez. Jelenlegi pozíciója számára az igazi álommunka. Technikai séfként folyamatosan fejlődhet, ötletelhet, és jobbnál jobb receptekkel kényeztetheti olvasóinkat, melyek nem csak a szakmát, de gasztronómiára fogékony „amatőröket” is főzésre csábítja.

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE