fbpx

A modern szakácsoknak gyakran kell egyensúlyozniuk az ízletes ételek készítése és a hatékony időbeosztás között. A konyhai rutin optimalizálása terén a FRoSTA fagyasztott termékek igazi megoldásnak bizonyulnak. Ebben a cikkben megnézzük, miért válik egyre elengedhetetlenebbé a márka a szakácsok számára. 

Az Északi-tenger közelében, németországi székhelyű a FRoSTA AG fagyasztott élelmiszereket gyártó cég már világszerte szállítja termékeit. Vállalkozási tevékenységünket az új táplálkozási trendek követése, az állandó innováció, magas színvonalú ötletek, a beszállítókkal való szoros és tisztességes együttműködés jellemzi. Elsősorban olyan nagykereskedelmi partnereiken keresztül szállítanak éttermeknek, szállodáknak, kórházaknak és idősotthonoknak, óvodai, iskolai menzáknak, valamint étkezdéknek, büféknek, vállalati éttermeknek, mint amilyen a Matusz-Vad is.  

Frosta fagyasztott termékek
A FRoSTA rusztikus termékei/ Fotó: FRoSTA

Legmagasabb termékminőség és termékbiztonság

Termékeik nagy része tejesen adalékanyagmentes, céljuk a természetes íz elérése a legfrissebb alapanyagok felhasználásával a hagyományos konyhamódszerekkel kombinálva. Emellett a legmagasabb követelményeket támasztják a termékeik ízével, aromájával és megjelenésével szemben. A FRoSTA arra törekszik, hogy a kihalászott halakat azonnal lefagyasztják, így garantáltan meg tudják őrizni frissességüket, mely ízletes és tápláló halat biztosítja a konyhában. A gyárak napelemekkel van ellátva, így a gyártás során rengeteg megújuló energiát hasznának, a spenót pedig a saját termőföldükről érkezik, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomukat.

A konstans minőségű termékek lehetővé teszik, hogy az étlapon állandóan kínálható legyen egy adott fogás, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni az íz vagy a textúra terén. Termékeik konyhakészek, ami rengeteg munkát takarít meg a konyhában, így több idő jut a kreatív főzésre és a tökéletesítésre. 

Frosta fagyasztott termékek
Panírozott alaszkai tőkehal porciók/Fotó: FRoSTA

Fenntartható és etikus forrás 

Elkötelezettek a fenntartható halászat mellett, ami biztosítja, hogy a termékek nem csak ízletesek, de etikailag is megfelelőek. Ezzel nem csak a tengeri élet sokféleségét védi, hanem a szakácsok is biztosak lehetnek abban, hogy jó döntést hoznak, amikor a FRoSTÁT választják. A fagyasztott haltermékek széles választéka ötleteket és inspirációt adhat a kreatív szakácsoknak, hogy új és izgalmas fogásokat alkossanak. 

Frosta fagyasztott termékek
Spenótos panírozott halfilé/ Fotó: FRoSTA

Prémium minőségű fagyasztott termékek

Halrudak: Aranyszínű, ropogós panír, lédús filé alaszkai tőkehalból. Kitűnő főételként és gyors nassolnivalóként is. A ropogós panír nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem az ízlelőbimbóinkat is kényezteti. Tökéletes ízélmény, mely a halrudak közül a legjobb a piacon.  

Panírozott alaszkai tőkehal porciók: Alaszkai tőkehalfiléből készült szuperropogós porciók. Aranyszínű, elősütött adagok, amelyek mindenkinek ízlenek! Egyszerűen finom választás.  

Lazacfilé mustáros szósszal: Lazacfilé ropogós panírban, mézzel és aromás fűszernövényekkel ízesített bársonyos mustáros szósszal párosítva. Igény szerint variálható köretekkel és kiadós étkezésként vagy gyors snackként tálalható. Mindössze néhány perc alatt elkészíthető. 

Spenótos panírozott halfilé: Fehér halfilé, krémes spenótszósszal, mozzarella sajttal és ropogós bevonattal kombinálva.   

Sajtszószos panírozott halfilé: Panírozott halfilé tejszínes sajtmártással és fűszernövényekkel kombinálva. Bársonyos, aromás, melyet muszáj kipróbálni.  

Grillezett mediterrán zöldségkeverék: Az ízek és színek harmonikus keveréke a mediterrán stílusú grillezett zöldségekben. Élénk színek, friss zöldségek, ez az étel szinte a természet szimfóniája. Ropogós és zsenge zöldségek, mint például: paprika, borsó és cukkini. 

 Rusztikus tepsis zöldségek: Kulináris utazás a rusztikus mediterrán stílusú sült zöldségekkel. Sárgarépa, zöldbab, grillezett paprika, paszternák, lilahagyma és szárított paradicsom egyesül az ízek harmóniájában. 

Lépj be a FRoSTA fagyasztott haltermékek világába és fedezze fel, hogyan válhatnak az Ön konyhájának nélkülözhetetlen részévé. 

Tags: , , , ,

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE