fbpx

Csipkerózsika álmából ébred a vendéglátás és pillanatok alatt fog teljes fordulatra állni. Ha a nyitás hete jó idővel is párosul, az eredmény borítékolható lesz mindenki számára. Nagyon fontos, hogy ne csak a személyzettel, a marketinggel és az étlappal készüljenek fel a nyitásra, hanem idejébe érdemes feltölteni a szükséges készleteket is. Gondoljon csak bele mindenki, hogy a feldolgozóipar jó ideje beállt egy termelési ütemre. Annyi állat van az ólakban, annyit dolgoznak fel, amennyit biztosan el tudnak adni. Már mindenki kivérzett, a feldolgozók is megszenvedték a leállást, sokan ki is estek végleg bezártak, senki nem kockáztat. Amint megnövekszik az igény drasztikusan, biztosan ellátási zavarok lesznek a friss áru fronton és az árak is egyből fel fognak szökni. Már pontosan tudjuk, hogy hajszálnyira vagyunk a nyitástól.

MOST ÉRDEMES VÁSÁROLNI! 

A Matusz-Vad szempontjából is érdemes megvizsgálni a dolgokat. Cégünk 270 dolgozó helyett ma már alig 200 munkatársat foglalkoztat. Gőzerővel toborzunk és próbáljuk betanítani az új munkatársainkat, de ez sem megy egy pillanatról a másikra. Az is elképzelhető, hogy a napi kapacitás maximumának elérésekor kénytelenek leszünk leállítani a rendelésfelvételt az adott napra, mert nem szeretnénk, ha a felvett rendelések késlekedve és nem a tőlünk megszokott szolgáltatási színvonalon érkeznének meg Önökhöz. Mindezeket figyelembevételével melegen javaslom, hogy ne a csúcsidőbe akarjanak mindent megrendelni egyszerre!

RENDELJENEK ELŐRE A BIZTONSÁGOS ELLÁTÁS ÉRDEKÉBEN!

Az árukészletünkkel jól állunk, tele vannak a raktáraink, több mint 2 milliárd értékű árukészlettel várjuk a nyitást. Minden jó minőségű és megfelelő szavatossági idejű terméket felvásároltunk, amivel hozzá tudunk járulni az Önök üzleti sikeréhez is. Fagyasztott áruban nem lesz hiány, a frissről ugyan ezt nem merném kijelenteni.

Feszülten figyeljük a híreket, a pénteki Orbán beszédeket és közben beeső kormányzati kommunikációkat. Személyes meggyőződésem, hogy már nem vagyunk messze a nyitástól és az emberek fél év után már nagyon ki vannak éhezve egy kis igazi vendéglátásra.

Remélem minden régi kedves Partnerünkkel fogunk tudni újra találkozni. A 27 év működésünk alatt, rengeteg baráti kapcsolattal ajándékoztak meg bennünket a partnereink, de sajnos már látjuk, hogy jó páran közülük feladták. Nem bírták az anyagi terheket, vagy más okból lehetetlenültek el. Együtt izgulunk minden olyan vendéglátósért, aki a hivatásának tekinti ezt a szakmát és minden üzleti vállalkozásért, amit évtizedek óta verejtékes munkával építettek!

A vírus elleni harcot már megvívtuk, innen már csak felfele lehet! Hamarosan találkozunk! 🙂

Tags: , , , , , ,

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE