fbpx

Az online megoldások világméretű térhódítása ellenére sem mondhatjuk azt, hogy a nyomdászatnak leáldozott, hogy nyomtatott termékekre többé már nincs szükség. Egészen más érzés kézben tartani és áttanulmányozni egy szépen kivitelezett étlapot, menükártyát vagy borlapot, mint mindezeket okos eszközön böngészni. Erre kínál egyszerű és gyors megoldást a Nyomdaguru!

Grafikai tudás nélkül profi termékek

Bizonyára mindenki rácsodálkozott már olyan exkluzív megjelenésű nyomdai termékekre, kampányeszközökre, amelyekről első látásra megállapítható, hogy profi grafikusok által tervezett, jól átgondolt koncepcióra épülő remekművek. Bármilyen nagyságú vagy profilú egy vendéglátóipari vállalkozás ilyen nívós termékekre – lehetőleg reális áron – mindenképpen szüksége van. Az igényesen kivitelezett, esztétikai élményt nyújtó étlap, menükártya vagy kávéajánlat, stb. azonban sokszor megfizethetetlenül drága. Erre a problémára ad zseniális megoldást a Nyomdaguru.hu. A szolgáltatás lényege, hogy bármiféle grafikai tudás nélkül, egy könnyen kezelhető online felületen több ezer sablonból választva, csekély munkával szemet gyönyörködtető marketingeszközök készíthetőek. A tájékozódást segíti, hogy az iparágakra rászűrve kifejezetten a gasztronómiai vállalkozásoknak készült dizájnok egy kattintással listázhatóak. A teljesen kész sablonokba csak a megfelelő adatokat kell feltölteni, vagy ha a megrendelőnek úgy tetszik, akkor átszerkesztheti, átszínezheti a grafikai elemeket. Ezután már csak a megrendelendő mennyiséget kell megadni, a többi pedig a Nyomdaguru dolga.

Egységes arculat

A különböző fantázianevekkel ellátott termékcsaládok elemei azonos grafikával készülnek, ezzel biztosítva egy cég marketingeszközeinek egységes arculatát. Rengeteg különböző stílusú sabloncsalád létezik, így kicsi az esélye annak, hogy például több étterem ugyanazt választja.  A Nyomdaguru.hu oldal a gasztronómia területén működő cégek részére számos, jól használható marketingeszközt kínál, rendelhető menükártya, tányéralátét, vendégmegállító plakát, szórólap, bor- és desszertlap, heti menü/séf ajánlat, vagy névjegy- és cégkártya, ajándékutalvány, stb.

Biztos nyomdai háttér, gyors kivitelezés

További óriási előny, hogy a Nyomdaguru.hu a régió egyik legnagyobb digitális nyomdájának, a Prime Rate Kft.-nek a keretein belül működik, ami stabil hátteret ad a termékek gyors és pontos előállításához. A vevő manuális állományellenőrzést is kérhet, kiküszöbölve ezzel az esetleges nyomdahibákat. A megrendelés beérkezése után 2 nap alatt elkészül a nyomtatott eszköz, a postai szállítás 1-3 napot vesz igénybe. Így nagyjából 3-5 napon belül a megrendelő kézhez kapja a termékeket.

Különleges felületkezelés

A sablonok között szerepelnek olyan típusok is, melyek különleges felületkezeléssel készülnek. A 3DUV-lakkal kiemelhető a felület síkjából egy-egy szépen cizellált minta, apró részlet vagy vékony vonal, ami prémium megjelenést ad például a borlapnak, névjegy- vagy menükártyának. Ennél is átütőbb hatás érhető el az arany- vagy ezüstfólia alkalmazásával.

Egyéb grafikai lehetőségek

Saját grafikai állománnyal rendelkező vendéglátóipari szolgáltatóknak is van lehetősége a Nyomdagurun rendelni, léteznek ugyanis üres szerkesztőfelületek, ahová ezek az anyagok könnyedén feltölthetőek. Azon éttermek, kávézók és egyéb vállalkozók számára, akik nem akarnak a sablonok között válogatni, és inkább egyedi megoldást szeretnének a Nyomdaguru.hu grafikusai profi grafikai tervezési szolgáltatást nyújtanak. A már egyszer megrendelt munkák a saját profilban korlátlan ideig elérhetőek és újra rendelhetőek, akár az adatok – cím, telefonszám, termékek ára, stb. – módosításával is.

A Nyomdaguru szolgáltatás erőssége nemcsak a reális áron elérhető különleges minőség garantálása, de a termékek előállításának gyorsasága is, ami napjainkban nem utolsó szempont a vállalkozások életében.

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE