fbpx

Az étlap az étterem egyik legfontosabb bevételszerző eszköze, ezért kiemelkedő fontosságú, hogy a célnak maradéktalanul megfeleljen. A hagyományos papíralapú étlapok mellett egyre több étterem választja a digitális étlap nyújtotta lehetőséget. Egy QR vagy NFC kódos online, másnéven digitális étlap lehetővé teszi az éttermek számára, hogy szintet lépjenek a vendégeik kiszolgálásában, modernizálják és optimalizálják étlapjukat, vendégeik kiszolgálását. Az alábbiakban összegyűjtöttük a digitális étlapok legfontosabb hat előnyét, amelyek segítségével az éttermek egyszerűbben, hatékonyabban és kiemelkedő vendégélményt nyújtva kínálhatják ételeiket.

1. Egyszerű frissítés

A papíralapú hagyományos étlapok nyomtatása és terjesztése időigényes és költséges. A digitális étlapnál azonban az étlap frissítése, módosítása, ételek italok felvitele vagy levétele könnyen és gyorsan elvégezhető, így az étterem mindig aktuális és friss étlappal rendelkezhet.

2. Kényelmes böngészés

Az Etlap.Online Prémium Digitális Étlap lehetővé teszi a vendégek számára, hogy kényelmesen böngésszék az ételek és italok kínálatát a saját okostelefonjukon. Az étteremben – vagy bárhol máshol – kihelyezett QR kód beolvasásával egyből elérhetővé válik a teljes étlap, alkalmazás telepítésére nincs szükség. A digitális étlap önálló használatával az éttermi személyzet feladata részben csökken, több ideje marad a vendégek magasabb szintű kiszolgálására.

Fotó: www.envato.com

3. Interaktív élmény

A digitális étlap lehetővé teszik a vendégek számára, hogy magas szintű ügyfélélményt éljenek át az étlap böngészése közben. Az ételekhez és italokhoz képek, további termékajánlók, videók, vagy akár virtuális anyagok is csatolhatók, amelyek segítségével a vendégek jobban megismerhetik a kínálatot. Bővebb információ birtokában bátrabban választanak az étlapról, akár egy magasabb árú különlegesebb ételt is.

4. Nyelvek sokfélesége

A digitális étlap lehetővé teszik az éttermek számára, hogy egyetlen étlapot több nyelven megjelenítsenek, így az étterem idegen nyelvű vendégei könnyen áttekinthetik az ételek és italok kínálatát. Az ételek leírása a könnyebb megismerést szolgálja, a személyzet pedig könnyebben és gyorsabban tudja felvenni a rendeléseket. Mindezt többletköltség nélkül. Nem utolsó sorban a nyelvi eltérés miatt a félreértések száma is csökken a részletesebb információátadásnak köszönhetően.  

Fotó: www.freepik.com

5. Fokozott biztonság

Bár a covidot már magunk mögött tudhatjuk, a digitális étlapok csökkentik a fizikai érintkezést a hagyományos étlapokhoz képest, ami fokozott biztonságot jelent járványhelyzetben. A vendégeknek nincs szükségük az étlap érintésére, így növelhető a higiénia.

+1 jobb analitika

A digitális étlapok lehetővé teszik az éttermek számára, hogy adatokat gyűjtsenek a vendégpreferenciákról és a vendégek ételválasztásáról. Ez segíti az éttermeket abban, hogy jobban megértsék a vendégeik igényeit és az étlapot ezeknek megfelelően optimalizálják.

Az Etlap.Online PRÉMIUM Digitális Étlapja ezeket az előnyöket nyújtja az éttermek számára. A könnyen kezelhető adminisztrációs felület segítségével az éttermek egyszerűen és gyorsan frissíthetik étlapjukat, akár mobil eszközről. Az interaktív vendégélmény funkciók és a többnyelvű támogatás lehetővé teszi a vendégek számára, hogy teljes mértékben kihasználják a digitális étlap nyújtotta modern technika előnyeit.

A digitális étlap használata a Covid alatt lett népszerű, a benne rejlő lehetőségeket pedig azóta is egyre többen fedezik fel. 🤳 Most összeszedtük a legfontosabb előnyeit!
Fotó: www.freepik.com

A magas szintű szolgáltatás segít a vendégek elégedettségének növelésében, továbbá segít, hogy vendégeiből visszatérő, majd törzsvendégek váljanak. Ne maradjon le az általa nyújtott lehetőségekről, tegye éttermét még vonzóbbá és hatékonyabbá a díjmentesen kipróbálható Etlap.Online PRÉMIUM Digitális Étlap segítségével!

Tags: , , , ,

Kapcsolódó cikkek

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE