fbpx

A 100%-ban olasz tulajdonban lévő Simonini felvágottakkal foglalkozó cég termékei mostnatól elérhetőek a cégünk kínálatában, mind a lakossági, mind a HoReCa szektorban érdekelt partnereink számára. A négyféle, eredeti olasz felvágott széleskörűen felhasználható szendvicsek, pizzák, saláták vagy hidegtálak feltéteként egyaránt.  

A Simonini a hagyomány és a minőség szimbóluma

A vállalatcsoport öt telephellyel rendelkezik, melyek közül kettő az ország legfejlettebb és leginnovatívabb létesítményei közé tartozik, és több mint 2000 terméket állítanak elő. A vállalat 1927-ben alakult, amikor Celestino és Cesarina Simonini megteremtették üzleti vállalkozásuk alapjait Castelvetro di Modena-ban. A cég a hagyományok iránti tiszteletet és a szívósságot ötvözi a legmodernebb termelési technológiákkal és környezetbarát rendszerekkel.  

Fotó: Simonini

Prosciutto Crudo – Az olasz konyha lelke 

A Prosciutto Crudo a hagyományos olasz gasztronómia szívéből származik. Ez a felvágott egyedülálló módon szárított sonka, amelyet hosszan érlelnek, hogy tökéletes ízvilágot és textúrát kapjon. Jellemzői közé tartozik a finoman sózott, mégis gazdag íz, amelyet a szakértő kézműves folyamatok biztosítanak. Tökéletes választás előételekhez, salátákhoz vagy egyszerűen csak friss, ropogós baguette-re helyezve. A Prosciutto Crudo története mélyen gyökerezik az olasz kultúrában, ahol a húselőállítás művészete generációkon át öröklődött. 

Fotó: Szabó Richárd

Szeletelt Nápolyi Szalámi – Ízek harmóniája

A Simonini nápolyi szalámi egy igazi ízorgia, amely a dél-olaszországi ízeket hozza el az asztalára. A kiegyensúlyozott fűszerezésű, finoman őrölt hús elegye egyedülállóan ízletes és aromás. Kiválóan illik pizzákra, szendvicsekbe vagy akár önállóan, friss kenyérrel fogyasztva. Ez a szalámi az olasz vendégszeretet és a gazdag kulináris hagyományok szimbóluma. 

Fotó: Szabó Richárd

Prosciutto Cotto – Finom és lágy ízvilág

Kifinomult ízvilágú főtt sonka, amely a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel. Lágy, finom ízével és selymes textúrájával a Prosciutto Cotto ideális választás szendvicsekbe, salátákhoz vagy akár önállóan, könnyű fogásként is. Az olasz konyha ezen remeke nem csak ízében, hanem történetében is gazdag, hiszen a főzött sonka készítése régóta része az olasz konyhaművészetnek. 

Fotó: Szabó Richárd

Szeletelt Pisztáciás Mortadella – Egyedi és ellenállhatatlan

Igazi különlegesség, melyet a frissen őrölt pisztáciadarabok és a kiváló minőségű sertéshús kombinációja tesz egyedivé. A Mortadella könnyed, krémes textúrájával és gazdag ízvilágával tökéletes választás előételekhez, hidegtálakon vagy akár magában is. Ennek a terméknek a gyökerei a bolognai régióban találhatóak, ahol a hagyományos receptek és az újítások ötvöződnek. 

Fotó: Szabó Richárd

Miért a Simonini?

A Simonini felvágottak kiemelkednek az eredeti, 100%-ban olasz alapanyagok és a magas hústartalom miatt. Termékek garantálják a hagyományos ízeket, a minőséget és az autentikus olasz gasztronómiai élményt. Válassza a Simonini felvágottakat és tálalja az olasz konyha legjavát.  

Hivatalos szakmáját tekintve PR-marketing területen szerzett diplomát a BGE Külkereskedelmi karán, ám az élet minduntalan az írás felé terelte, így 7 éve ezen a területen kamatoztatja tudását. Egészen kis korától a gasztronómia szerelmese, imád főzni és rendületlenül járja a hazai éttermeket új ízek, új trendek után kutatva. Korábban két éven át a Street Kitchen csapatát erősítette szerkesztő-újságíróként, majd ő lett a Nagy Vega Könyv egyik felelős szerkesztője. A Matusz-Vadhoz már főszerkesztőként csatlakozott 2022 májusában. A Chef Inspirációval kapcsolatos feladatokon túl, a cég marketing osztályán a kreatív írói munkáiért is ő felel. Hat éve vegetáriánus, emellett fanatikus sajt- és borrajongó.

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE