A rókagomba szezon fájdalmasan rövid, de szerencsére fagyasztott formában egész évben élvezhető. Most egy elronthatatlan, finom, krémes receptet hoztam nektek, ami ráadásul rekord idő alatt elkészül!
Hozzávalók:
Só, bors
Friss petrezselyemzöld
Elkészítés:
A tésztának tegyünk fel enyhén sós vizet. A gombákat közben mossuk át és vágjuk össze tetszés szerint. A fokhagymákat roppantsuk meg egy kicsit, majd kevés olajon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a rókagombát, és ízlés szerint szórjuk meg sóval, borssal, majd pároljuk 8-10 percig. Öntsünk hozzá egy kevés tejszínt, dobjunk hozzá reszelt parmezánt, majd szedjük át a tészta vízből a másfél perc alatt megfőtt spagettit. Kicsit forgassuk össze majd azonnal tálaljuk. A tetejére parmezán forgácsokat húzhatunk és friss zöld fűszerekkel hinthetjük meg.