fbpx

Hozzávalók:

Gyoza hússal töltve

Szójaszósz

Friss koriander

Szezámolaj

Rizsecet

Reszelt gyömbér

Csili

Reszelt fokhagyma

Újhagyma

Olivaolaj

Szezámmag

Elkészítés:

A mártogatóshoz finomra vágjuk a koriandert és a kimagozott csilit, majd összekeverjük a többi hozzávalóval. Tálalásig félretesszük.

Egy lábasban enyhén sós vizet forralunk. Belehelyezzük a fagyos tésztabatyukat és 3 percig kíméletesen főzzük. Egy serpenyőben olajat hevítünk, rátesszük a batyukat, és aranybarnára pirítjuk az aljukat. Azonnal, frissen tálaljuk. Frissen vágott újhagymával megszórjuk. Mellé adjuk a mártogatóst.

Partner a sikeres vendéglátásban! 1994 óta szolgáljuk ki a magyar gasztronómiai piacot prémium minőségű alapanyagokkal, kifejezetten vendéglátóegységek, hotelek és profi séfek igényeire szabva. Az elmúlt évtizedekben több mint 10.000 elégedett ügyfelünket támogattuk megbízható partnerként.

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE