A tavasz beköszöntével megindul a vízparti szezon, nyitnak a teraszok, és egyre többen keresnek gyors, friss és izgalmas megoldásokat a kitelepülésekhez. Ezért idén is útjára indítottuk a StreetFood Roadshow-nkat, melynek során a 2025-ös év streetfood trendjeire, innovatív megoldásokra és gyors, minőségi termékekre helyeztük a hangsúlyt. A Zen Garden – Bamboo Bistro pedig egy csodálatos helyszínt biztosított számunkra.

A bemutató lepényekkel kezdődött – ez a termékcsalád kiválóan illeszkedik a streetfood kínálathoz, miközben a hazai ízek kedvelőit is megszólítja. Ezt követték a ropogós, frissen sült Aviko falatkák, köztük számos újdonság is bemutatásra került.
A rendezvény legnagyobb slágere egyértelműen a Smash Burger volt, melynek elkészítését, formázását és tálalási lehetőségeit is bemutattuk. A rendkívül friss, szaftos és gyorsan elkészíthető burgervariáció nemcsak streetfood kocsikba, hanem hotelkonyhákba és bisztrókba is ideális választás lehet.

Mindkét termékcsoport olyan időtakarékos, konyhakész megoldásokat kínál, amelyek segítenek kezelni a vendéglátásban egyre égetőbb munkaerőhiányt.
A házigazdák ezúttal is technikai séfjeink, Briák Ferenc és Székely Ferenc voltak, akik nemcsak termékismeretet adtak át, hanem gyakorlati tanácsokkal és tálalási ötletekkel is segítették partnereinket a termékek hatékony bevezetésében.
Kiemelten fontos számunkra, hogy a piaci igényekre gyors, ugyanakkor kompromisszummentes megoldásokat kínáljunk. Fejlesztéseink során mindig olyan termékeket keresünk, amelyekkel időt, munkaerőt és erőforrást spórolhatnak meg partnereink – miközben a minőségből egy grammot sem kell engedni.

A StreetFood Roadshow nem csupán termékbemutató, hanem egy olyan találkozási pont, ahol inspiráló gondolatok, valódi konyhai tapasztalatok és új kapcsolatok is születnek.