Egy abszolút kedvenc ételt hoztunk nektek. Bárhol a járunk a világban, Puskás után talán ez a második dolog ami eszébe jut az embereknek Magyarországról, ami nem más, mint a gulyásleves! Évről-évre turisták ezrei érkeznek hozzánk, hogy megkóstolják ezt a remek fogást, amit most marhapofából fogunk elkészíteni.
Ha igazán megakarjátok adni a módját érdemes bográcsban elkészíteni, így fogjátok tudni elérni azt a semmivel össze nem téveszthető ízt, amiért annyira büszkék lehetünk erre az ételre.
Hozzávalók 4 főre:
- 1l alaplé
 - 1kg marhapofa
 - Fél csomag burgonyagolyó
 - 50 dkg vöröshagyma
 - 6 db sárgarépa
 - 4 db paradicsom
 - 4 db tv paprika
 - Fél fej fokhagyma
 - 30 dkg füstölt szalonna
 - Piros fűszerpaprika
 - Őrölt feketebors
 - Őrölt kömény
 - Só
 
Jó étvágyat!



















