Egy abszolút kedvenc ételt hoztunk nektek. Bárhol a járunk a világban, Puskás után talán ez a második dolog ami eszébe jut az embereknek Magyarországról, ami nem más, mint a gulyásleves! Évről-évre turisták ezrei érkeznek hozzánk, hogy megkóstolják ezt a remek fogást, amit most marhapofából fogunk elkészíteni.
Ha igazán megakarjátok adni a módját érdemes bográcsban elkészíteni, így fogjátok tudni elérni azt a semmivel össze nem téveszthető ízt, amiért annyira büszkék lehetünk erre az ételre.
Hozzávalók 4 főre:
- 1l alaplé
- 1kg marhapofa
- Fél csomag burgonyagolyó
- 50 dkg vöröshagyma
- 6 db sárgarépa
- 4 db paradicsom
- 4 db tv paprika
- Fél fej fokhagyma
- 30 dkg füstölt szalonna
- Piros fűszerpaprika
- Őrölt feketebors
- Őrölt kömény
- Só
Jó étvágyat!