Napsütés, ínyenc falatok, nagyszerű borok, édességek, a topgasztronómia iránt elkötelezett vendéglátók és nagyközönség ünnepe volt az Art Piknik.
A páratlan panorámájú helyszínen, a vendégek előtt készült ételek és a Dunántúl neves borászatainak kínálata mellett gasztronómiai újdonságok iránt is nagy volt az érdeklődés.
S bár még csak az ősz elején járunk, ám az éttermek már készülnek a következő jeles gasztronómiai időszakra a Márton-napra.
Ennek jegyében a Matusz-Vad Zrt. bemutatta a kínálatából a hazai innovációnak köszönhető Magyar Gourmet sous-vide vonalat. Ez olyan top minőségű, kényelmi termékeket vonultat fel, amelyek jelentős segítséget jelenthetnek a komoly munkaerő-problémával küzdő vendéglátói szektornak. Az otthoni főzést kedvelők körében pedig a recepttel is támogatott komplett libavacsora ajánlat aratott sikert.
Az Art Piknik sikerét a Matusz-Vad Zrt. a kitelepülő éttermek által használt élelmiszerek, alapanyagok hűtésével is támogatta.
szerző: BNE