A Matusz-Vad saját márkás sous vide termékeinek célja, hogy megkönnyítse a munkaerőhiányban szenvedő konyhák mindennapjait, az otthoni főzés során pedig percek alatt nagyszerű ételt tálalhatunk!
Világtendencia, hogy az éttermek, szállodák egyre jobb minőségű étellel szeretnék kiszolgálni a vendégeiket a bérköltség emelkedése nélkül. Ez a törekvés egyrészt becsülendő és hasznos, másrészt nehéz feladat, mert a hozzáadott értéket jellemzően csak jól fizetett, magas kvalitású emberi munkával tudjuk előállítani. A sous vide eljárással előkészített, készen vásárolt termékek lényege pont az, hogy kifogástalanul magas minőséget kapjunk és a befejezést akár betanított munkaerő is el tudja végezni. A gasztronómia terén napjaink egyik legjobb újdonsága. Aki szeretne új, fantasztikus élmények részese lenni, kipróbálni kulináris élvezeteket, az ki ne hagyja ezt az új termékcsaládot, mely tökéletes alapanyagul szolgál ehhez az irányzathoz.