fbpx

Hozzávalók:

Kattintson az összetevőre, ha szeretné kipróbálni

Elkészítés:

Egy tűzálló tepsit kibélelünk egy sütőpapírral. A zöldségeket nagyjából egyforma darabokra vágjuk, a koktélparadicsomot és a fokhagymagerezdeket egészben hagyjuk. Meglocsoljuk olíva olajjal, befűszerezzük a grill zöldség fűszerrel és egy-két kiskanál mézzel.

A lazac steakeket sózzuk és borsozzuk majd bedörzsöljük puha vajjal. A zöldség tetejére tesszük, a citromot cikkekre vágjuk és mellé helyezzük.

180 fokos sütőben kb 25-30 perc alatt készre sütjük. A sült citrom levével tálalás előtt meglocsoljuk a halat.

Címkék:
Partner a sikeres vendéglátásban! 1994 óta szolgáljuk ki a magyar gasztronómiai piacot prémium minőségű alapanyagokkal, kifejezetten vendéglátóegységek, hotelek és profi séfek igényeire szabva. Az elmúlt évtizedekben több mint 10.000 elégedett ügyfelünket támogattuk megbízható partnerként.

Kapcsolódó cikk

Partnereink

Kövess minket!

INSTAGRAM

YOUTUBE