Hozzávalók:
Kattintson az összetevőre, ha szeretné kipróbálni
- Vöröslazac filé porció bőrös Vákuum 200-220 g/db
- Vaj 82% belga
- Olívaolaj extra szűz Basso
- Kelbimbó 25/30mm DARTA
- Brokkoli 40/60mm DARTA
- Fokhagyma egész DARTA
- Bébirépa extra DARTA
- Citrom
- Koktél paradicsom
- Só
- Méz
- Feketebors őrölt Kotányi gastro
- Grill zöldség Kotányi gastro
Elkészítés:
Egy tűzálló tepsit kibélelünk egy sütőpapírral. A zöldségeket nagyjából egyforma darabokra vágjuk, a koktélparadicsomot és a fokhagymagerezdeket egészben hagyjuk. Meglocsoljuk olíva olajjal, befűszerezzük a grill zöldség fűszerrel és egy-két kiskanál mézzel.
A lazac steakeket sózzuk és borsozzuk majd bedörzsöljük puha vajjal. A zöldség tetejére tesszük, a citromot cikkekre vágjuk és mellé helyezzük.
180 fokos sütőben kb 25-30 perc alatt készre sütjük. A sült citrom levével tálalás előtt meglocsoljuk a halat.